Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, după meciul cu Ulm: „Defensiva noastră nu a fost destul de bună”

Mihai Silvășan, după meciul cu Ulm: „Defensiva noastră nu a fost destul de bună”

U-BT Cluj-Napoca și-a încheiat ieri participarea în ediția 2022-2023 a 7DAYS EuroCup, fiind învinsă cu scorul de 91 la 71 pe terenul lui ratiopharm Ulm. Alb-negrii au ajuns la un bilanț de 5-13 și au terminat stagiunea pe poziția a noua în grupa A.

Iată ce a declarat Mihai Silvășan, antrenorul principal al ardelenilor, la conferința de presă organizată după încheierea jocului dintre Ulm și U-BT:

În primul rând, felicitări echipei din Ulm pentru această victorie, au meritat-o pe deplin. Au jucat un baschet bun, au mișcat bine mingea și au marcat 19 triple, ceea ce e foarte mult în Europa. Evident, defensiva noastră nu a fost destul de bună, nu am luptat așa cum ne-am dorit, nu am folosit faulturile așa cum trebuia și am fost dominați în lupta la recuperare. Asta este povestea acestui joc. Pentru noi, sezonul s-a încheiat în EuroCup. Le doresc celor din Ulm și antrenorului lor, Anton, mult succes în play-off atât în EuroCup, cât și în campionatul Germaniei. Urmează și pentru noi playoff-ul Ligii Naționale și ne vom concentra asupra lui de-acum înainte.

Campioana en-titre a României mai are de disputat trei jocuri din sezonul regulat al Ligii Naționale: cu CSM Constanța (1 aprilie, acasă), cu CSO Voluntari (4 aprilie, deplasare) și cu CSM Oradea (7 aprilie, acasă).

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!