Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, după partida cu Dinamo: „A fost o dispută foarte grea”

Mihai Silvășan, după partida cu Dinamo: „A fost o dispută foarte grea”

Astăzi, 14 octombrie, CS Dinamo Știința București a oferit o replică foarte solidă în fața lui U-BT Cluj-Napoca, reușind să înscrie 90 de puncte. Totuși, inspirația lui Patrick Richard de pe final și experiența superioară a jucătorilor a făcut ca victoria să îi revină formației ardelene: 90-100.

La conferința de presă, Mihai Silvășan a declarat că este bucuros pentru succesul obținut, însă nu este mulțumit de defensiva prestată de elevii săi. De asemenea, tehnicianul lui U-BT Cluj-Napoca a spus că se aștepta la o prospețime în jocul trupei alb-negre.

A fost o dispută foarte grea, complicată. Toată lumea ne dădea mari favoriți, se credea că vom câștiga la pas. Exact de lucrul acesta ne-a fost frică. Știm că nimeni nu ne oferă victoria pe tavă, știm că trebuie să muncim pentru orice succes. Mă bucur că am câștigat, dar nu am avut cel mai bun meci din punct de vedere defensiv. Am primit coșuri ușoare, încasând 90 de puncte. Este extrem de mult și parcă nu am avut prospețimea pe care ne-o doream. Victoria este victorie, mergem mai departe și ne dorim să fim din ce în ce mai buni.” , conform u-bt.ro

Karlo Zganec, marcator a 20 de puncte, a vorbit și el despre victoria de pe terenul lui Dinamo.

„A fost un meci strâns. Nu ne așteptam să fie așa, însă cel mai important este că am câștigat. Nu am început partida prea bine, ei ne-au condus după primul sfert. Ulterior ne-am apărat mai bine și am revenit. Pe final, Patrick a găsit soluțiile potrivite în atac și am obținut victoria.”

În următoarea etapă, U-BT Cluj-Napoca va juca pe terenul lui BCM U FC Argeș Pitești. Confruntarea va avea loc vineri, 18 octombrie, de la ora 17:15, și va fi transmisă pe Digisport.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!