Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, după prima parte a LNBM: „O fază care a trecut cu bine pentru noi”

Mihai Silvășan, după prima parte a LNBM: „O fază care a trecut cu bine pentru noi”

U-BT Cluj-Napoca a obținut sâmbătă, 20 ianuarie, a 16-a victorie din actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin, câștigând cu 101 la 83 în fața Coronei Brașov, grație unei reprize secunde dominante.

Succesul alb-negrilor a încheiat o primă fază de campionat perfectă a alb-negrilor care, cu un bilanț de 16-0, au câștigat conferința A. Iată ce a spus Mihai Silvășan referitor la prima fază a Ligii Naționale:

O fază care a trecut cu bine pentru noi, atât din prisma victoriilor pe care le-am obținut, nu cred că ne-a pus cineva, cu adevărat, probleme, cât și prin prisma faptului că nu am avut accidentări care să ne încurce în parcursul nostru european și în Liga Națională. Deci pot să fiu mulțumit de această primă fază. Nu trebuie să ne relaxăm absolut deloc. Faza a doua, evident, va fi mai complicată, cu echipe mai bune decât în prima fază și trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios și cu gândul la victorie.

Întrebat despre duelul cu CSM Corona Brașov, antrenorul clujenilor a ținut să laude formația din orașul de sub Tâmpa:

Am jucat cu o echipă bună pentru Liga Națională, o echipă care joacă o apărare agresivă, o echipă care se luptă, o echipă tough, cum îi spunem noi, o echipă atletică. Știam că nu va fi extrem de ușor să câștigăm. Îi felicit pe cei de la Brașov pentru ce fac acolo, chiar arată bine în acest sezon însă cred eu că, până la urmă, valoarea noastră s-a văzut în repriza a doua și am reușit să câștigăm fără prea mari probleme. Însă, repet, o echipă care a avut până acum un sezon foarte bun. Chiar m-am uitat și i-am apreciat pentru felul în care joacă, mai ales în faza defensivă.

U-BT Cluj-Napoca va debuta în Top 10 cu un meci pe terenul lui CSM Târgu Mureș. Între timp, campioana României va primi vizita lui Trento, în etapa a 16-a a EuroCup. Acest joc va avea loc marți, 23 ianuarie, la ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1.

*foto: Facebook – U-BT Cluj-Napoca

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Delekon :

    Seeley
    Nu cred ca are mental o perioada buna. Au fost trei meciuri la rand in care a fost agresiv fara motiv. Sper ca baietii sa il ajute sa isi revina.

    cu 3 luni în urmă (21.01.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!