Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, după victoria cu FC Argeș: „Sincer, am avut ceva emoții pentru acest meci”

Mihai Silvășan, după victoria cu FC Argeș: „Sincer, am avut ceva emoții pentru acest meci”

U-BT Cluj-Napoca a obținut sâmbătă, 3 februarie, a 18-a victorie din actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin și a ajuns la un bilanț de 10-0 în Top 10. Alb-negrii au câștigat, pe teren propriu, cu FC Argeș Basketball: 88-69.

La finalul jocului, Mihai Silvășan a vorbit despre evoluția elevilor săi și a dat detalii și despre Andrija Stipanovic, care li s-a alăturat lui Karel Guzman și DJ Seeley pe lista accidentaților:

„Sincer, am avut ceva emoții pentru acest meci. Știam că sunt o echipă agresivă, o echipă fizică, mai ales la oamenii mari. Noi eram fără doi jucători, Karel și DJ cu siguranță nu puteau juca, și, în plus față de asta, nici pe Stipe nu am vrut să-l bag în acest meci, doar dacă era nevoie. El a avut o problemă mică la genunchi, a căzut cineva pe piciorul lui la meciul de la Gran Canaria și s-a resimțit. Nu am vrut să-l forțez să nu se întâmple ceva mai rău. Mă bucur că meciul a decurs cum a decurs. Sunt chiar foarte mândru și fericit de felul cum au înțeles băieții să evolueze azi. Cred eu că nu s-a pus vreodată problema învingătoarei. Încă o victorie în Liga Națională și mergem mai departe. Evident, gândul nostru e la meciul de la Lietkabelis, care este extrem de important pentru a ne defini sezonul în EuroCup. La acel meci, Stipe va fi cu siguranță și probabil, mari șanse, să fie și DJ. Deci suntem încrezători, avem o zi de odihnă, după care vom avea un antrenament și vom pleca la meci”, a spus antrenorul ardelenilor.

Miercuri, 7 februarie, U-BT Cluj-Napoca se va duela cu Lietkabelis, într-o partidă care îi poate asigura campioanei României prezența în sferturile de finală ale BKT EuroCup.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!