Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Echipa aceasta este cea mai bună care a evoluat în baschetul românesc în ultimii 30 de ani”

Mihai Silvășan: „Echipa aceasta este cea mai bună care a evoluat în baschetul românesc în ultimii 30 de ani”

U-BT Cluj-Napoca a închis seria din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin cu 3-1 la general împotriva lui CSO Voluntari, câștigând cu 85-74 meciul patru și a devenit pentru al doilea an consecutiv campioana României.

Mihai Silvășan a fost extrem de fericit la finalul partidei și a avut doar cuvinte de laudă pentru echipa sa, spunând, citat de u-bt.basketball, că acest sezon a fost cel mai frumos din cariera lui de antrenor:

„Sunt extrem de fericit pentru acest titlu și pentru un sezon extraordinar. Acești băieți minunați au făcut din actualul sezon cel mai frumos pe care l-am avut în cariera mea de antrenor. Țin să le mulțumesc. Echipa aceasta este cea mai bună care a evoluat în baschetul românesc în ultimii 30 de ani. Au caracter, sunt uniți în adevăratul sens al cuvântului. Țin să le mulțumesc și suporterilor, care au fost alături de noi. Să nu uităm că am umplut de două ori BTarena. Mulțumesc și celor care au fost prezenți în sală la Voluntari. Le dedic victoria jucătorilor, suporterilor, familiei și tuturor celor care ne-au susținut.”

Clujenii pun capăt unui sezon excelent, la capătul căruia au pierdut doar trei meciuri în LNBM. Singurele echipe care au putut învinge U-BT au fost CSU Sibiu și CSO Voluntari.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • whatif :

    Ploiesti 2015?
    https://basketball.realgm.com/international/league/2/Eurocup/team/869/CSU-Asesoft-Ploiesti/rosters

    cu 1 an în urmă (03.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!