Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, eliminat din sala la meciul cu SCM Craiova

Mihai Silvășan, eliminat din sala la meciul cu SCM Craiova

Mihai Silvășan a fost eliminat din sala la meciul cu SCM Craiova. Antrenorul clujean a avut o ieșire nervoasă în ultimul sfert al confruntării, într-un moment în care echipa sa era condusă cu scorul de 69-61. 

În primă instanță, Silvășan a intrat pe teren pentru a-i reproșa lui Cristian Trofim, unul dintre oficialii întâlnirii, faptul că nu a fluierat un fault, unul destul de evident, asupra lui Stipanovic. În urma gestului, tehnicianul clujean a fost sancționat imediat cu fault tehnic. În timp ce Henson executa liberele venite în urma deciziilor dictate de arbitri, antrenorul clujean a continuat cu injuriile la adresa lui Trofim, aflat în partea cealaltă a terenului, în ciuda încercărilor lui Laszlo Bukuresti de a-l calma. Gestul i-a adus lui Silvășan al doilea fault tehnic și, implicit, eliminarea din arenă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Având în vedere cele întâmplate, Branko Cuic s-a ridicat în picioare și a preluat atribuțiile lui Silvășan în ultimele trei minute ale partidei. Într-un final, SCM Craiova a administrat clujenilor prima înfrângere stagională, scor 82 la 77, la capătul unui meci tensionat cu multe momente de joc la limita regulamentului. 

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    hmm
    Din nou, Silva este tradat de propriul caracter. Mi se pare extrem de interesant cum la cea mai mica problema rabufneste ca o locomotiva pe aburi. Da, a fost un fault evident, dar nu e totusi permis ca la o echipa precum U BT sa faci circul asta. Am vazut fragmente bune din toate meciurile de la turneul din Craiova si am remarcat inca de duminica faptul ca jocul este lasta foarte liber, cu mult contact, iar pe finalul unui meci precum cel de aseara o eroare flagranta poate aparea. Clujul mie mi se pare echipa cea mai agresiva sezonul asta (in sensul bun al jocului), iar atunci cand adversarul iti raspunde, ar trebui sa fii pregatit sa iti stapanesti nervii, atunci cand greseala apare. Dar no, poate sunt eu prea rece...

    cu 3 ani în urmă (20.04.2021) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Eternul
    Nu am vazut vreodata la individul asta sa inceapa vreo analiza cu el,sa isi asume sau reproseze ceva...Foarte slab,nu va ajunge niciodata antrenor de top,pur si simplu nu are stofa necesara!

    cu 3 ani în urmă (20.04.2021) Raspunde
  • uplifter :

    Cluj
    Despre dl antrenor nu mai am ce sa comentez. S-a umplut de penibil încă o data, dacă mai era cazul după lecția de engleza spusa în gura mare într-un timeout nu demult la Sibiu.
    Despe noi ca echipa, grijile mele nu sunt pt rezultat, chiar nu contează, ci numai pt situația accidentărilor la "oamenii mari". Pt ca dacă Tarolis nu revine, chiar avem probleme acolo.
    Sa vedem duminica cu Sibiul.

    cu 3 ani în urmă (20.04.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    -
    Atata frustrare pentru nimic... daca era un meci de cupa sau de playoff mai intelegeam.
    Oradea si Voluntari sunt cu 4-5 victorii in urma, Sibiul cu 3 si e putin probabil sa bata tot. Locul 1 e asigurat.

    cu 3 ani în urmă (20.04.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      un parcurs fara infrangeri
      ar fi fost un titlu de glorie pentru U pe langa campionat, care e singurul obiectiv ramas in picioare deci e simbolistica si ego, ambele gestionate lamentabil. Am vrut doar sa verbalizez evidentul.

      cu 3 ani în urmă (20.04.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!