Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Era important să câștigăm”

Mihai Silvășan: „Era important să câștigăm”

U-BT Cluj a trecut de BC CSU Sibiu în primul meci al seriei din runda inaugurală a playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin, 89-79 marți (03.05) în BTarena.

La final, Mihai Silvășan a oferit câteva declarații pentru Facebook U-BT Cluj și a început astfel:

„A fost un meci greu, nici nu mă așteptam să fie altfel. Ei au venit aici fără să aibă multe de pierdut, gata să joace un baschet de calitate. Sunt o echipă bună, competitivă. Trebuie să fim pregătiți pentru asta. Am fost concentrați, dar puteam face mai bine anumite lucruri în apărare. Per total, sunt mulțumit. Suntem în playoff și tot ceea ce contează este victoria, nu contează la ce diferență. Era important să câștigăm.”

Întrebat la cel fel de meci se așteaptă la Sibiu, antrenorul a spus:

„Foarte greu. Lumea știe cât e greu să câștigă în acea sală și cu siguranță ei își vor dori să câștige acasă. Sunt convins că fanii lor vor umple sala și o să fim pregătiți pentru acest lucru. Dacă vor să ne învingă, o să trebuiască să facă un meci extraordinar, ieșit din comun din toate punctele de vedere.”

Silvășan a vorbit și despre programarea acestui duel, fiind critic la adresa televiziunilor pentru că au pus jocul la ora 17:00:

„Le mulțumesc fanilor care au fost la meci, îmi cer scuze suporterilor, deși nu e vina clubului. Din punctul nostru de vedere, este penibil ca echipa de pe locul I să joace un meci la ora 17:00. Nu mă interesează ce meciuri au fost puse mai târziu, în săli în care nu vin tare mulți fani. Îmi pare rău că suporterii nu au ajuns la meci. Pe viitor, mai bine nu am fi transmiși la televizor. Ne dorim să îi ținem pe suporteri aproape de noi, în sală.”

Meciul doi va avea loc la Sibiu, vineri (06.05) și o să fie transmis pe FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!