Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Este o situație pe care nu ne-o doream”

Mihai Silvășan: „Este o situație pe care nu ne-o doream”

U-BT Cluj-Napoca a suferit o nouă înfrângere pe terenul lui CSO Voluntari, scor 81-80. 

La capătul partidei, una extrem de echilibrată și tensionată, Mihai Silvășan, antrenorul principal al clujenilor a declarat: 

Din păcate, este o situație pe care nu ne-o doream. Eram bucuroși după primele două meciuri, conduceam cu 2-0. Am vrut să venim aici să luăm primul meci. Nu am reușit, ne-am focusat pe al doilea meci. Am pierdut și acum în fața unei echipe foarte bune, care nu cedează în niciun moment. Au jucători de calitate, care pot să facă diferența. Din nou am avut probleme cu mingile pierdute. În sfertul al treilea am avut 9 mingi pierdute, ceea ce e foarte mult. Am reușit să revenim, să fim aproape, dar la ultimul atac nu am marcat. Cu siguranță nu trebuie să plecăm capul jos, trebuie să rămânem concentrați și să ne arătăm caracterul și valoarea în partida decisivă. 

Meciul 5, cel care va decide cine se va alătura lui CSM CSU Oradea în finala LNBM, va avea loc sâmbătă, 5 iunie, de la ora 18:00 în BTArena. 

*foto: Manases Sandor

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    ...și de mere și de nu?
    Avem caracter, avem valoare, s-a văzut asta și în ultimul meci. Încercăm încă o focusare, dar atenție că poate fi ultima din acest sezon! Dacă ne iese ne iese, dacă nu nu... Bad luck, sheet happens, life is life! Să te elimine echipa care joacă în sala în care camaramanul nu încape în spatele băncii ca să filmeze la time-out, în care spectatorii au mai mult loc pe hol la o țigară decât înăuntru pe scaune, echipa care are bugetul făcut pe genunchi la Găbița de junele Pandele, asta înseamnă să fii mafiot...

    cu 2 ani în urmă (03.06.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!