Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Evident, nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră”

Mihai Silvășan: „Evident, nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră”

Sâmbătă, 25 ianuarie, U-Banca Transilvania a debutat în Top 6 cu un duel pe terenul lui CS Dinamo Știința. Formația ardeleană s-a aflat la conducere în cea mai mare parte a jocului, însă, pe final, le-a permis adversarilor să revină pe tabelă și și-a făcut viața grea.

În cele din urmă, Kerron Johnson a tranșat soarta partidei cu un coș de la semidistanță care a adus victoria alb-negrilor: 84-82. După meci, Mihai Silvășan s-a arătat bucuros pentru rezultatul obținut dar a recunoscut că trupa sa nu parcurge o perioadă foarte bună. Tehnicianul clujean a vorbit și despre importantul duel care îi așteaptă în FIBA Europe Cup, cel cu Tsmoki Minsk, liderul grupei J.

O primă victorie extrem de muncită. Evident, nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră. Am jucat cu o echipă extrem de agresivă, ne-a fost puțin teamă de acest meci. Știam că ei ne așteaptă proaspeți și gata să facă orice pentru a reuși victoria. În mare parte am jucat bine, 35 de minute, am avut 10-12 puncte diferență, însă ei au jucători experimentați care pot să facă diferența și care au reușit niște coșuri importante în momentele decisive. Pe final, mă bucur că am reușit să câștigăm. Pentru noi, acesta a fost scopul principal. În orice problemă am avea și oricât de prost ne-am simți, trebuie să încercăm să găsim soluții pentru că asta fac echipele care își doresc să fie campioane. Mergem mai departe, urmează un meci extrem de dificil cu echipa din Minsk, o echipă foarte puternică fizic. Soarta noastră în această competiție este în mâinile noastre, vom da 100% pentru a reuși să învingem miercuri”, conform paginii oficiale de Facebook a clubului clujean.

Datorită succesului obținut în Capitală, U-BT Cluj-Napoca ajunge la un bilanț de 13 victorii și 2 înfrângeri și se află pe locul al doilea în Liga Națională.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Silva, Silva
    De cand te-au pus antrenor, jucam de-a lelea, numai sefii tai nu vad asta . Ca avem un lot subtire, in mare parte ti se datoreaza, se stie bine de ce si cum . Insa si cu acest lot, ar trebui sa batem la pas Dinamo, nu sa castigam din intamplare ( da, pt ca ei au ratat multe libere, plus gafa de la ultimul lor atac ) . Dar tu, mare scula de antrenor, inca din sfertul doi folosesti simultan doi tineri plus febletea Calnicenco, insufland astfel intregii echipe, ca e un meci super-usor, si astfel nu-i de mirare jocul lipsit de concentrare, cu multe erori inadmisibile , Richard fiind campion la ratari monumentale . Asta este, management bun numai la creat iluzii, si un antrenor cu care nu vom lua titlul nici daca se tripleaza investitia la echipa . PS . Si ca sa fiu drept pana la capat, aducerea marelui antrenor sarb a fost intradevar o lovitura de imagine, dar atat, chiar el a recunoscut ca la sala nu face altceva decat sa povesteasca episoade celebre din activitate, nimeni n-a zis pana acum asta, dar sunt bani aruncati fara nici un folos pt echipa ( ba chiar intrerupe daunator antrenamentele pt a spune fel si fel de povesti, din care se vede ce bine s-au inspirat jucatorii si marele Silva ) .

    cu 4 ani în urmă (26.01.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!