Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Felul cum am înțeles că trebuie să evoluăm în prima repriză nu a fost cel dorit”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
22.10.2023

Mihai Silvășan: „Felul cum am înțeles că trebuie să evoluăm în prima repriză nu a fost cel dorit”

U-BT Cluj și-a continuat parcursul fără greșeală în competițiile interne din acest sezon. Ardelenii au jucat pe terenul celor de la Dinamo București în etapa a patra din LNBM și, printr-o victorie cu 78-71, au ajuns la un bilanț de 4-0 în campionatul României.

Campioana României nu a avut cea mai fericită primă repriză, astfel că la pauza mare era condusă la șase puncte. Diferența a făcut-o sfertul al treilea, câștigat la 22 de lungimi. Mihai Silvășan s-a putut baza din nou pe Mareks Mejeris, revenit după o accidentare, dar nu l-a avut la dispoziție pe Jarell Eddie. Iată ce a declarat antrenorul lui U-BT, după acest joc:

„Mă bucură victoria, însă felul cum am înțeles că trebuie să evoluăm în prima repriză nu a fost cel dorit. Am început lipsiți de orice fel de atitudine, ceea ce, evident, ne-a costat în prima repriză. Dinamo ne-a arătat că nu doar s-a prezentat la meci, asta încercăm să le transmitem băieților, că e nevoie să ne luptăm pentru victorie și să jucăm un baschet de calitate. Una peste alta, mă bucur că nu am avut accidentați și că a revenit Mareks, care a făcut un joc bun. Din păcate, Jarell Eddie e puțin accidentat la gambă și a trebuit să rămână în afara lotului. Nu era el cel planificat, însă asta e situația. Vom vedea luni cu exactitate, după ce va face ecografie. În paralel, începem să pregătim meciul cu Buducnost”, a spus Silvă, conform u-bt.basketball.

Pentru U-BT Cluj urmează un meci cu Buducnos Podgorica în EuroCup. Disputa va avea loc în BTarena miercuri, 25 octombrie, de la ora 19:00 și va putea fi urmărită pe Prima Sport 3.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!