Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Fiecare meci reprezintă o șansă de a crește”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
06.10.2022

Mihai Silvășan: „Fiecare meci reprezintă o șansă de a crește”

După un weekend dedicat Cupei României, Liga Națională revine în prim-plan, iar primul meci al etapei cu numărul doi este cel dintre FC Argeș Basketball și U-BT Cluj-Napoca. Ambele echipe au fost în semifinalele ediției precedente de campionat.

Înaintea confruntării din Trivale, Mihai Silvășan, tehnicianul campioanei României, a oferit o declarație pentru site-ul oficial al echipei pe care o pregătește.

„Din nou ne așteaptă un meci în deplasare. Jucăm cu o echipă care vine cu moralul ridicat după calificarea din Cupa României. Cu siguranță vor să ne învingă, însă noi rămânem concentrați la planul nostru. Mergem acolo să arătăm un baschet de calitate. Orice joc este important pentru noi, indiferent că e în Cupa României, Liga Națională sau EuroCup. Nu suntem la nivelul pe care ni-l dorim și fiecare meci reprezintă o șansă de a crește. Evident, victoria este cea mai importantă și ne dorim să terminăm pe primul loc sezonul regulat. Vom trata partida cu seriozitate și cu gândul la victorie.”, a declarat Mihai Silvășan, conform u-bt.basketball.

Partida dintre FC Argeș Basketball și U-BT Cluj-Napoca va avea loc vineri, 7 octombrie, de la ora 18:00 și va fi transmisă de Digi Sport 3, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: Sport Pictures/Adi Berger

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!