Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: „I-am spus lui Adi Tudor că s-a întors roată după cele întâmplate anul trecut”

Andrada Comănici; Foto: Nagy Melinda

Andrada Comănici; Foto: Nagy Melinda
01.06.2011

”U” Mobitelco BT Cluj Napoca este noua campioană a României după ce universitarii au ajuns la scorul de 2-4 la general în urma unei  victorii obţinută pe sirenă în meciul şase al Finalei, jucat pe Someş. Festivitatea de premiere a noilor campioni precum şi a vicecampionilor, de la finalul partidei, a fost o ocazie perfectă pentru un schimb scurt de replici între jucători. Astfel, conform prosport.ro, Mihai Silvăşan, căpitanul clujenilor, nu a ratat ocazia de a-i spune jucătorului ploieştean Adrian Tudor, că simte ca in cele din urma, el şi echipa sa, şi-au luat revanşa pentru finala pierdută în extremis în faţa „alb-albaştrilor”, sezonul trecut.

E extraordinar, parcă nici nu mă pot bucura, am rămas fără aer după meci. Sunt de 10 ani la "U" şi de mult îmi doresc acest trofeu. I-am spus lui Adi Tudor că s-a întors roată după cele întâmplate anul trecut. Suntem campioni, nimic nu mai contează!

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    dupa 10 ani?!!!
    Cam mult ai asteptat, nu crezi? In locul tau ma transferam la Asesoft si aveam deja 7 titluri castigate! Chiar daca , de oftica, toata sala m-ar fi huiduit ca pe Burlacu. Ca pana la urma, la o anumita varsta, doar palmaresul conteaza!

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca eminemsc''U'' :

    crezi tu
    @ number1 da n u esti in locul lui... si habar n-ai ce inseamna spiritul lui "U"... doar daca ai fi din cluj. asa ca nu are rost sa iti mai explic vrute si nevrute pt ca nu ai de unde sa sti. "U" e o religie pt cei din cluj.... pt majoritatea. Tu crezi ca il intereseaza pe Silva cele 7 titluri ale asehotilor? hai sa fim seriosi. itreaba-i pe copiii de le U14, U15, U16 U18 unde vor sa joace cand vor fi mari. ''U'' e casa lor si voi nu aveti cum sa stiti asta. Numai "U" .

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    felicitari juniorilor
    Da , ai dreptate ca juniorii au castigat multe titluri ( mai putin cei de U 18 ) dar acestia se vor pierde pe drum daca federatia nu ia masuri sa nu se transforme campionatul nostru intr-unul al strainilor. Priveste la Cluj cati straini au in echipa ( si nu numai ei) , macar de s-ar trezi antrenorii sa ii promoveze si pe juniori. In ritmul acesta de aducere al americanilor si sarbilor la echipe ai nostri juniori nu mai au posibilitatea sa isi arate talentul.

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!