Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: “Îmi cer scuze publicului că nu am fost mai combinativi”

Paul Olar

Paul Olar
07.10.2014

U BT Cluj-Napoca nu se regăsește în debutul stagiunii 2014/2015. Ardelenii au ratat accederea în fazele superioare ale Cupei României și au pierdut derby-ul cu CSU Ploiești, scor 69-80.

Prezent la conferința de presă de la finalul încleștării, Mihai Silvășan a recunoscut faptul că trupa sa nu evolează la un nivel ridicat.

"Din păcate jocul nostru nu a fost la înălțime, puteam pierde la aceeași diferență dar să fi jucat un baschet bun. Nivelul nostru de joc la momentul actual nu este cel la care ne așteptăm... Îmi cer scuze publicului că nu am fost mai combativi, că nu ne luptăm mai mult pentru victorie. Deși e începutul campionatului, avem un moment greu, am fost eliminați din Cupa României și am pierdut primul meci pe teren propriu din campionat, ceea ce într-o competiție atât de echilibrată poate să fie decisiv. Am mai trecut prin asemenea momente, chiar sezonul trecut și am reușit să trecem peste ele și să jucăm un baschet de calitate. Asta îmi doresc și acum, asta le-am zis și băieților în vestiar că trebuie să avem o săptămână foarte bună la antrenamente și să mergem la Medias doar cu gândul la victorie.”

Referitor la modestul sfert trei făcut de clujeni, Silvășan a precizat următoarele:

“Nu știu ce s-a întâmplat în sfertul al treilea, trebuie să revăd meciul, cu siguranță a fost baschet de foarte joasă calitate. De ce, asta trebuie să vedem. Cred că nu am avut atitudinea necesară pentru un astfel de meci, mă refer la noi, la jucători. Ploieștiul, fiind o echipă foarte bună, ne-a taxat fiecare greșeală.” A precizat Silvășan, potrivit u-mobitelco.ro

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!