Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, înaintea duelului cu CSU Sibiu: "Nu ne gândim la problemele lor"

Mihai Silvășan, înaintea duelului cu CSU Sibiu: "Nu ne gândim la problemele lor"

U-BT Cluj-Napoca și CSU Sibiu deschid runda a 8-a din Liga Națională de Baschet Masculin, Clasicul Ardealului fiind programat vineri (12.11).

Înaintea duelului cu Sibiul, Mihai Silvășan a oferit câteva declarații pentru site-ul u-bt.basketball. Antrenorul formației campioane a vorbit și despre starea lui Karel Guzman printre altele:

„Nu ne gândim la problemele lor. Într-adevăr nu au început sezonul așa cum și-au dorit, dar sunt o echipă alcătuită din jucători valoroși. S-a văzut asta în meciul cu Voluntari, pe care l-au și câștigat. Evident că suntem favoriți, însă scopul nostru este să practicăm un baschet bun și să avem intensitate pe toată durata meciului. Și noi avem o problemă de efectiv. Karel Guzman se confruntă cu o accidentare la spate după ultimul joc, cu Timișoara. Din fericire, nu este nimic grav, dar nu știm încă dacă va evolua împotriva Sibiului. Chiar și așa, ne dorim victoria și intrăm pe teren doar cu acest lucru în minte.

Alb-negrii au 6-0 bilanț în LNBM și se clasează pe podium, în vreme ce Sibiul a bifat un singur succes în șapte meciuri și ocupă locul 13 înaintea duelului din BTarena.

Confruntarea dintre U-BT și CSU Sibiu începe de la ora 17.15 și va fi transmisă în direct pe LookSport, DigiSport 3 și YouTube FRB TV.

 

*foto: u-bt.basketball (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!