Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, înaintea duelului cu Trento: „Jucăm cu o echipă foarte imprevizibilă”

Mihai Silvășan, înaintea duelului cu Trento: „Jucăm cu o echipă foarte imprevizibilă”

Marți, 23 ianuarie, U-BT Cluj-Napoca va primi vizita lui Trento, într-un meci din etapa a 16-a a BKT EuroCup. Campioana României are un bilanț de 11 victorii și 4 înfrângeri și și-a asigurat prezența pe una din primele trei poziții ale grupei B.

La conferința de presă premergătoare acestui joc, Mihai Silvășan a prefațat confruntarea cu Trento, formație pe care alb-negrii au învins-o la scor în tur (98-60):

Ca orice meci în EuroCup, e un meci greu, evident. Jucăm cu o echipă foarte imprevizibilă. Poate să aibă meciuri foarte proaste, cum a fost cel pe care noi l-am câștigat la ei acasă, la 38 de puncte diferență, însă poate și să bată pe Gran Canaria la 20 de puncte, în deplasare. O echipă inconstantă, însă o echipă cu talent, care poate avea meciuri bune. Asta le spuneam și băieților, că scopul nostru este să fim foarte pregătiți, încă de la început să nu le dăm foarte multe șanse de a crede în victorie. Nu mai contează absolut deloc ce s-a întâmplat în meciul tur, e o cu totul altă poveste și sper eu să fim 100% din punct de vedere fizic și mental. Avem nevoie de această victorie dacă mai vrem să mai sperăm la unul din primele două locuri.

U-BT Cluj-Napoca va fi lipsită în acest joc de DJ Seeley, care a fost suspendat după eliminarea din confruntarea cu ratiopharm Ulm. De asemenea, participarea lui Mihai Măciucă este pusă sub semnul întrebării:

Mihai Măciucă nu a fost la antrenament, e răcit, are simptome de răceală, puțină febră și am preferat să nu-l lăsăm să se antreneze. A stat acasă să se odihnească. Vom vedea la ora jocului în ce stare va fi. În rest, toată lumea e aptă, toată lumea e pregătită.

Silvășan a fost întrebat dacă duelul cu Trento din retur va fi mai greu decât cel din tur:

Cu siguranță, va fi mai complicat. E greu de găsit un meci mai ușor în EuroCup decât meciul din tur. În meciul acela am avut 34 de puncte în primul sfert. Asta vorbeam ieri cu băieții, că nu e foarte ușor să dai 34 de puncte în primul sfert și să nu ne gândim absolut deloc că povestea de mâine seară va semăna cu cea din tur. Trebuie să luăm totul de la zero și să jucăm un baschet de calitate pentru a câștiga.

Disputa dintre U-BT Cluj-Napoca și Trento va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe Prima Sport 1.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Meci
    Care cred ca va fi foarte greu chiar daca presiunea mai mare va fi pe adversari. Si, una peste alta, ei au reusit sa bata pe Grand Canaria in deplasare, o echipa pe care toata lumea o vede in finala si anul acesta.

    cu 3 luni în urmă (23.01.2024) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    ce sa zic
    Bafta diseara si sa ne bucuram de acest sport numit baschet. Sa ne faceti seara frumoasa si de ce sa nu visam o calificare de pe locul doi. Indiferent de rezultate si pozitionare nu-mi ramane decat sa ma bucur de acest sport.

    cu 3 luni în urmă (23.01.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!