Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, înaintea meciului cu Lietkabelis: „Doar Karel Guzman nu va juca”

Mihai Silvășan, înaintea meciului cu Lietkabelis: „Doar Karel Guzman nu va juca”

Miercuri, 7 februarie, la ora 19:00, U-BT Cluj-Napoca joacă ultimul meci din sezonul regulat al BKT EuroCup, pe terenul lui BC Lietkabelis. Cu o victorie, campioana României își asigură prezența în sferturile de finală ale competiției.

Iată ce a declarat Mihai Silvășan, antrenorul principal al alb-negrilor, conform u-bt.basketball:

Este un meci extrem de important pentru noi, evident. Jucăm cu posibilitatea de a termina pe locul doi grupa la finalul sezonului regulat. Ar fi o performanță foarte mare. Suntem extrem de motivați, în ciuda problemelor medicale pe care le-am avut. Doar Karel Guzman nu va juca, în rest toată lumea e aici și vom da totul pe teren. Ne bucurăm că avem această șansă, e o performanță, însă lucrurile nu se opresc aici. E doar un pas în a face o performanță și mai mare în Play-Off-ul EuroCup.

Așadar, Andrija Stipanovic și DJ Seeley s-au refăcut și vor fi disponibili pentru confruntarea cu alb-vișiniii, singurul absent fiind Karel Guzman.

Duelul din runda a 18-a a EuroCup va putea fi urmărit, în direct, pe Prima Sport 2. În tur, U-BT Cluj-Napoca s-a impus, după prelungiri, cu 120 la 111.

*foto: u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Nice to be in last eight
    Papa CoAch wish you dear Silvă, to smash a sheet and to get a second place qualifier! Papa CoAch also wish himself a happy-lucky-sheet win-win and a nice qualifier in last eight.

    cu 2 luni în urmă (06.02.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!