Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, înaintea meciului cu Venezia: „În primul rând, trebuie să facem față apărării lor”

Mihai Silvășan, înaintea meciului cu Venezia: „În primul rând, trebuie să facem față apărării lor”

U-BT Cluj-Napoca joacă marți seara, 24 ianuarie, pe terenul celor de la Umana Reyer Venezia în etapa a 12-a a 7DAYS EuroCup, întrecere în care „studenții” au întrerupt săptămâna trecută o serie de trei înfrângeri la rând.

Clujenii merg în Italia, acolo unde întâlnesc formația aflată pe locul 4 în grupa A, Umana Reyer Venezia. Această echipă are un bilanț de șase victorii și cinci înfrângeri până acum, pe teren propriu fiind învinsă de două ori în șase partide pe plan european.

U-BT a cedat în tur cu 80-85 în BTarena, în ceea ce a fost atunci primul succes pentru Venezia în sezonul 2022/2023 al EuroCup.

Mihai Silvășan a prefațat jocul din Italia pentru site-ul echipei clujene, vorbind printre altele despre defensiva Veneziei, italienii fiind clubul cu a doua cea mai mică medie de puncte încasate pe meci în EuroCup:

„Ne așteaptă un meci complicat, cu o echipă foarte bună. Sunt printre formațiile extrem de bune din EuroCup. Mergem acolo să ne luptăm și să credem în șansa noastră la victorie. În primul rând, trebuie să facem față apărării lor. Au una dintre cele mai puternice defensive din EuroCup, schimbă mult felul cum se apără ca să își pună în dificultate adversarii. Noi trebuie să fim pregătiți pentru asta, ca să nu ne afecteze jocul ofensiv.”

Duelul dintre Umana Reyer Venezia și U-BT Cluj va avea loc marți seara (24.01) de la ora 21.00 în exclusivitate pe Prima Sport 3.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!