Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, înaintea partidei cu Ulm: „Nu mergem în Germania doar în vacanță”

Mihai Silvășan, înaintea partidei cu Ulm: „Nu mergem în Germania doar în vacanță”

U-BT Cluj-Napoca dispută miercuri, 29 martie, ultima partidă din prima participare în 7DAYS EuroCup pe terenul celor de la ratiopharm Ulm. Ardelenii au 5-12 bilanț în grupa A înaintea partidei din Germania.

Mihai Silvășan a vorbit pentru u-bt.ro despre ultimul duel al clujenilor pe plan european în 2022/2023, întâlnire care închide sezonul regulat în EuroCup:

„Urmăresc să mergem acolo și să facem un meci bun, chiar dacă nu avem șanse să ne calificăm în Play-Off. Nu mergem în Germania doar în vacanță. Trebuie să fim profesioniști, să ne respectăm pe noi și să încercăm să jucăm cât mai bine cu putință, pentru a câștiga. Meindl și Guzman revin pe teren, deci vom juca pentru mândria noastră personală și pentru plăcerea de a fi prezenți în EuroCup.”

U-BT notează pe site-ul echipei faptul că Patrick Richard, Akos Szentkuti și David Lăpuște o să lipsească la acest meci din Germania. Căpitanul echipei este răcit și a rămas la Cluj-Napoca, Szentkuti se pregătește cu echipa U18 pentru partide din Campionatul Național, iar Lăpuște are evaluări școlare.

Clujul nu poate urca mai sus de locul 9 indiferent de rezultatul acestei partide din Germania și nici nu poate cădea pe ultima poziție a grupei A. Ulm, în schimb, luptă pentru poziția a treia și avantajul terenului propriu în debutul playoff-ului.

În tur, nemții s-au impus dramatic în BTarena cu 84-81, tripla lui Juan Nunez aducând victoria pentru ratiopharm Ulm.

Partida din Germania va avea loc miercuri, 29 martie, de la ora 20.30 și o să fie în exclusivitate pe Prima Sport 2.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!