Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, înaintea restanței cu CSO Voluntari: „Sunt convins că vor să își ia revanșa”

Mihai Silvășan, înaintea restanței cu CSO Voluntari: „Sunt convins că vor să își ia revanșa”

CSO Voluntari și U-BT Cluj-Napoca se întâlnesc marți, 29 martie, într-o partidă restantă din etapa a 4-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Acestea sunt momentan singurele din campionat care au ajuns la cel puțin 20 de victorii în ediția 2021-2022.

Înaintea disputei de la Voluntari, Mihai Silvășan a oferit câteva declarații pentru u-bt.basketball, în care a scos în evidență puterea grupării ilfovene:

„Jucăm cu o echipă bună, care se luptă pentru accederea în finală. Este o contracandidată la titlul de campioană. Am jucat cu ei acum două săptămâni și ne-au pus mari probleme în prima repriză. Sunt convins că vor să își ia revanșa. Vrem să câștigăm acest meci, sper să reușim acest lucru. Jucăm la ei în sală, este o sală grea. Nu e ușor să evoluezi la Voluntari. Ce ține de noi vom face în așa fel pentru a obține victoria.”

Deținătoarea Cupei României este fără înfrângere în sala proprie, teren pe care are 12-0 bilanț în Liga Națională în acest sezon. De cealaltă parte, U-BT a făcut un singur pas greșit în deplasare, în fieful lui CSU Sibiu.

Confruntarea din Sala „Gabriela Szabo” din Voluntari are loc marți seara, 29 martie, de la ora 19.00 și va putea fi urmărită în direct pe Digisport 4, LookSport și YouTube FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!