Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Jucăm acasă și evident nu vrem să mai pierdem vreun meci pe teren propriu”

Mihai Silvășan: „Jucăm acasă și evident nu vrem să mai pierdem vreun meci pe teren propriu”

Astăzi, 7 martie, de la ora 17:45, BTarena găzduiește derby-ul etapei a 5-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale. În direct la Digisport 3, U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea se întâlnesc pentru a șasea oară în această stagiune.

Mihai Silvășan, antrenorul principal al alb-negrilor, a oferit o scurtă declarație în care a prefațat duelul cu Leii-Roșii, vorbind despre miza acestui meci.

Este al șaselea meci pe care îl jucăm cu Oradea, ne cunoaștem foarte bine. Motivația va fi foarte mare din partea ambelor echipe. Jucăm acasă și evident nu vrem să mai pierdem vreun meci pe teren propriu, mai ales că orice pas greșit contează foarte mult în lupta pentru ocuparea primului loc la finalul sezonului regulat. Acesta este obiectivul nostru, deci vom face tot posibilul să câștigăm”, conform u-bt.ro.

În celelalte cinci partide, U-BT Cluj-Napoca s-a impus de trei ori și CSM CSU Oradea a câștigat de două ori. Este de menționat faptul că fiecare echipă și-a apărat avantajul terenului propriu până în acest moment.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!