Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Le-am spus băieților că trebuie să fim foarte fizici, că altfel ne vor călca în picioare”

Mihai Silvășan: „Le-am spus băieților că trebuie să fim foarte fizici, că altfel ne vor călca în picioare”

U-BT Cluj a încheiat anul 2019 cu o nouă victorie în fața marii rivale de la CSU Sibiu, scor 83-64, în manșa tur din sferturile Cupei României. 

La finalul meciului, antrenorul lui U-BT, Mihai Silvășan, s-a arătat extrem de mulțumit de victorie, dar îngrijorat față de accidentarea suferită de Zganec: 

„Mai mult decât victoria mă bucură diferența mare de scor, cu o echipă ca Sibiul, care se știe ce forță au sub panou, am reușit să câștigăm lupta sub panou.

Ne dorim ca veștile să nu fie atât de rele în ceea ce privește accidentarea la umăr a lui Karlo Zganec. Arăta destul de urât ceea ce s-a întâmplat cu el. Dar încă nu ne pronunțăm, așteptăm să vedem ce iese la RMN și ce ne vor spune medicii.

Încheiem un an și o primă parte a sezonului cu succes, cu bine. Nu avem prea mult timp de sărbătorit, de poimâine vom reveni la antrenamente, nu vom ține cont că este anul nou și vom încerca să pregătim foarte bine meciul din 4 ianuarie, contra Timișoarei. Cu această ocazie doresc să le urez tuturor iubitorilor de baschet din Cluj și din țară și le urez să ne vedem cât mai bine în 2020. În 20-20!”

De asemenea, „Silva” a lăudat prestația de sub panou a elevilor săi. 

„După primul sfert, sunt foarte mulțumit de cum am luptat. În primul sfert am lăsat 7 recuperări ofensive în 10 minute, dar după accea am lăsat doar 5 în trei sferturi. Sunt mulțumit de acest aspect și le-am zis băieților că cu echipa Sibiului trebuie să fim foarte fizici, să ne punem corpurile la bătaie, că altfel ne vor călca în picioare”.

Returul dintre CSU Sibiu și U-BT Cluj se va juca pe la Sala Transilvania, pe 15 ianuarie. 

*foto: Manases Sandor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!