Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mă bucur că am câștigat, nu contează cum, victoria e victorie”

Mihai Silvășan: „Mă bucur că am câștigat, nu contează cum, victoria e victorie”

U-BT Cluj a trecut cu 85-83 de BCM U Pitești, într-o partidă care a avut nevoie de o perioadă de overtime pentru a stabili învingătoarea, în runda a doua din LNBM – grupa valorică A.

La finalul meciului, antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a comentat victoria echipei sale. El s-a arătat mulțumit de faptul că elevii săi au reușit să țină în frâu jocul la recuperare al gazdelor:

„Mă bucur că am câștigat, nu contează cum, victoria e victorie. Am jucat pe terenul unei echipe extrem de bune, pe terenul unei formații pretendente, cred eu, la cel puțin semifinale. Vreau să felicit băieții mei că au câștigat bătălia la recuperări, în condițiile în care ei au avut 21 de recuperări ofensive la Timișoara. Asta arată că avem forță și sper eu să mergem doar în sus!”

U-BT Cluj obține astfel a doua victorie în  deplasare în acest debut de sezon. Primul meci acasă pentru clujeni va fi chiar împotriva campioanei, CSM CSU Oradea.

*foto: Manases Sandor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!