Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mă bucur că am reușit să câștigăm după două meciuri extrem de grele”

Mihai Silvășan: „Mă bucur că am reușit să câștigăm după două meciuri extrem de grele”

U-BT Cluj-Napoca a reușit marți, 27 decembrie, să se impună, pe teren propriu, în fața lui SCM U Craiova, scor 84-65, și a obținut a noua victorie în Liga Națională de Baschet Masculin.

După două înfrângeri la rând, împotriva lui ratiopharm Ulm și CS Rapid București, Mihai Silvășan s-a arătat mulțumit de jocul făcut de elevii săi și, în special, de partea defensivă:

„Clar că apărarea noastră a fost mai bună. I-am ținut pe craioveni la doar 65 de puncte ceea ce ne bucură. Trebuie să muncim în continuare pentru a fi constanți în această fază a jocului. Indiferent cu cine jucăm, trebuie să fim constanți și să avem apărare bună și dacă avem +20, +15 sau +30 de puncte. Nu contează, e vorba de mentalitatea noastră. La asta cred eu că trebuie să lucrăm ca să fim o echipă mai bună și atunci și în meciurile în care nu marcăm de 3, cum a fost și astăzi, avem șanse mai mari de a câștiga și de a înscrie coșuri ușoare pe tranziție. Mă bucur că am reușit să câștigăm după două meciuri extrem de grele din punct de vedere mental, două înfrângeri. Le-am avut pe ambele în mână însă nu am știut să gestionăm bine diferențele pe care le-am avut și să câștigăm. Mergem înainte, nu avem ce face, urmează un meci în 30, cu Târgu Mureș, după care în 4 ianuarie, cu Sibiu. Luăm antrenament de antrenament și meci de meci și sper eu să reușim să ne găsim această constanță, mai ales în faza de apărare”, a declarat antrenorul alb-negrilor la finalul partidei.

Pentru U-BT Cluj-Napoca anul 2022 nu s-a încheiat, campioana en-titre având încă un meci vineri, 30 decembrie, pe terenul lui CSM Târgu Mureș.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!