Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mă bucur că băieții au reacționat după eșecul de acasă”

Mihai Silvășan: „Mă bucur că băieții au reacționat după eșecul de acasă”

U-BT Cluj-Napoca este la o singură victorie de câștigarea titlului în Liga Națională de Baschet Masculin. Ardelenii au câștigat meciul trei al seriei cu CSO Voluntari, cu scorul de 92-84 și conduc seria cu 2-1 la general.

După meci, Mihai Silvășan a oferit declarații la cald pentru contul oficial de Facebook al echipei sale, în care a vorbit despre succesul de pe terenul grupării ilfovene.

„A fost o partidă dificilă ca toate din această serie. Jucăm cu o echipă bună, care înaintea finalei nu avea multe lucruri de pierdut. Presiunea nu era pe ei. Mă bucur că băieții au reacționat după eșecul de acasă.Una este să pierzi după ce ai dat totul și alta este să pierzi când joci extrem de prost. Asta s-a întâmplat la Cluj. Nu am avut atitudine, nu am executat nimic, am jucat un baschet prost și am pierdut. Azi am jucat cu altă față. Asta va trebui să facem și joi. Trebuie să ne folosim de acest avantaj, nu să ne gândim la vacanță și să sperăm că adversarul ne va da meciul. Nu e nimic terminat așa că așteptăm meciul 4. Intrăm în această dispută cu gândul la victorie, nu cu gândul că ne vom întoarce la Cluj pentru un meci decisiv.”, a declarat Silvășan

Tehnicianul campioanei en-titre a României a răspuns și la întrebarea reporterului baschet.ro prezent în sală legată de evoluția foarte bună a lui Nandor Kuti.

„Am schimbat puțin din punct de vedere tactic și linia de start. Kuti a făcut un efort senzațional în apărare. A schimbat energia meciului. A început o apărare full-court la Vasiliauskas, ce le-a pus probleme. Nandor a fost un om important azi, dar nu a fost singurul. Baschetul este un joc de echipă. A adus forța de care aveam nevoie în apărare. Cele 12 puncte înscrise au fost importante, mai ales coșul de trei pe ultimele secunde de atac, dar să nu uităm că suntem o echipă. Toți cei care au fost azi pe teren au avut prestații bune.”

Meciul patru al finalei este programat joi, 2 iunie, de la ora 19:30 și va fi transmis în direct de Digi Sport 3 și Prima Sport 1.

*foto: u-bt.basketball

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!