Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Miza este destul de mare, chiar dacă mai sunt multe meciuri de jucat”

Mihai Silvășan: „Miza este destul de mare, chiar dacă mai sunt multe meciuri de jucat”

Formațiile cu cele mai puține înfrângeri în campionat, U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari, se întâlnesc în această seară (15.03) în BTarena într-un meci restant din etapa a 19-a.

Antrenorul campioanei României a vorbit pentru u-bt.basketball despre duelul cu ilfovenii, unul în care formația sa își dorește revanșa după eșecul din urmă cu o lună în semifinalele Cupei României:

„Este un meci cu principala noastră contra-candidată la locul I la finalul sezonului regulat. De asemenea, Voluntariul este una dintre candidatele la titlu. Dacă vom reuși să câștigăm, ne vom consolida locul I. Miza este destul de mare, chiar dacă mai sunt multe meciuri de jucat. Ne dorim să ne luăm revanșa după semifinala Cupei României în care am pierdut, precum și să ne revenim după ultimele două meciuri. Evoluția noastră nu a strălucit și trebuie să ieșim din această pasă proastă. Am avut antrenamente bune după meciul de la Sibiu, băieții sunt motivați să obțină o victorie.”

U-BT Cluj are 19-1 bilanț înaintea acestei confruntări, iar CSO Voluntari stă cu 18-2. Ilfovenii ar trece peste clujeni în clasament în cazul unei victorii, în vreme ce „studenții” vor avea prima șansă la clasarea pe primul loc la finalul sezonului regulat dacă se impun în BTarena.

Partida începe la ora 19.00 și va putea fi urmărită pe Digisport 3, LookSport și YouTube FRB TV.

*foto: Manases Sándor / championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!