Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă extrem de atletică”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
26.10.2021

Mihai Silvășan: „Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă extrem de atletică”

U-BT Cluj se deplasează în Oltenia pentru duelul cu SCM Craiova de miercuri, 27 octombrie, ce va avea loc de la ora 19:30. Ardelenii sunt neînvinși în stagiunea 2021/22, fie că vorbim de meciuri din Cupă, Supercupă, Liga Națională sau Basketball Champions League.

Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor a prefațat duelul cu craiovenii, care sunt în acest moment printre cele mai în formă echipe ale campionatului.

„Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă extrem de atletică. Sunt primii în Liga Națională ca număr de recuperări ofensive. Va fi o o provocare să îi ținem la puține recuperări ofensive. De asemenea, au doi marcatori foarte buni, care pot face diferența. Craiova este o echipă cu ambiții mari, deci va fi un meci greu. Bineînțeles, ne dorim să câștigăm și să rămânem neînvinși în Liga Națională.”, a declarat Silvășan conform u-bt.basketball.

Disputa de miercuri va putea fi urmărită pe canalul de YouTube FRB TV, întrucât nicio televiziune nu va transmite încleștarea dintre SCM Craiova și U-BT Cluj.

*foto: u-bt.basketball

 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Niciun meci in Liga nationala de baschet nu este usor fie ca joci impotriva Miercurea Ciuc care are 0-5 la general , fie ca joci impotriva Pitestiului care are 5-0 la general
    Deci o sa trebuiasca sa puneti osul la treaba ca sa ii invingeti

    cu 2 ani în urmă (27.10.2021) Raspunde
  • zoki :

    ...
    Sa fie bine ca să nu fie rău :)

    cu 2 ani în urmă (28.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!