Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: ”Ne așteaptă un meci greu dar cred că vom câștiga!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
02.11.2011

U Mobitelco BT Cluj Napoca joacă în această seară contra BC Mureș Tg. Mureș într-un meci restant din etapa a IV-a a Diviziei A.

Mihai Silvășan, căpitanul clujenilor consideră partida ca fiind extrem de grea mai ales că mureșenii vin după o înfrângere pe teren propriu, cu Oradea, însă se arată încrezător în forța echipei la care evoluează și mizează pe o victorie a Clujului.

Cu siguranță va fi un meci foarte greu. Mureșul vine după o înfrângere suferită pe teren propriu și sunt convins că azi își va lua toate măsurile de siguranță pentru a câștiga. Ei au niște jucători foarte valoroși din punct de vedere individual. Atuul nostru poate fi jocul colectiv. Ține de noi să respectăm tot ce am pregătit la antrenamente și să avem o atitudine agresivă. La Otopeni am avut ceva probleme mai ales cu tranziția defensivă, însă nici un meci nu seamănă cu altul. Eu unul sunt încrezător în forța noastră și sunt convins că putem câștiga meciul de la Mureș, spus Silvășan în exclusivitate pentru totalbaschet.ro.

Partida va începe de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct de TVR3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!