Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Ne dorim să continuăm evoluția bună avută la meciul de marți cu Steaua”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.03.2018

Ultima etapă din prima fază a sezonului regulat programează la Cluj-Napoca duelul dintre U-Banca Transilvania și BC SCM Timișoara, partidă care se va disputa astăzi cu începere de la ora 17:15 în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va fi transmisă în direct de DigiSport 4. 

Mihai Silvășan, tehnicianul de pe banca campioanei, a prefațat partida pe care elevii săi o vor disputa în fața celor de la Timișoara, vorbind despre obiectivele echipei în următoarea perioadă. 

„Ne așteaptă un meci cu o echipă bună din campionat. Va fi, cred eu, un meci intens, cu siguranță ei își doresc să câștige pentru a își consolida locul al treilea înainte de Top 6. Și noi ne dorim să păstrăm șanse reale de a termina pe locul 1 după disputarea meciurilor din grupa locurilor 1-6. Ne dorim, de asemenea, să continuăm evoluția bună avută la meciul de marți cu Steaua. Cu siguranță, gândul nostru este doar la victorie. Nu avem probleme de lot, în afara lui Lapornik, care va reveni de luni la antrenamente”, a menționat Silvă, citat de site-ul oficial al clubului ardelean. 

U-BT Cluj va termina pe locul 2 în LNBM prima fază din sezonul regulat indiferent de rezultatul consemnat în fața bănățenilor, însă are nevoie de o victorie pentru a egala la puncte liderul BC CSU Sibiu. 

*Foto: Andreea Vlase @totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!