Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Ne dorim să revenim din punct de vedere al încrederii cu o victorie”

Mihai Silvășan: „Ne dorim să revenim din punct de vedere al încrederii cu o victorie”

U-BT Cluj-Napoca va juca joi, 31 martie, pe terenul lui FC Argeș Basketball în deschiderea etapei cu numărul 27 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Înaintea disputei din Trivale, Mihai Silvășan a vorbit pentru u-bt.basketball despre gruparea argeșeană, remarcând apărarea și jocul fizic al adversarilor:

„Din nou un meci greu, cu o echipă de top din România. Ei se bazează pe un joc fizic și pe o apărare agresivă. Noi ne dorim să revenim din punct de vedere al încrederii cu o victorie. Am pierdut la Voluntari și nu ne-a căzut bine. O să facem tot ce ține de noi să câștigăm. Vom încerca să avem o apărare agresivă, acolo va fi cheia succesului mâine seară. Sper ca la final să fim învingători.”

U-BT Cluj o să aibă cu această ocazie ultima repetiție dinaintea primului meci din seria cu MHP Riesen Ludwigsburg, din sferturile Basketball Champions League.

Disputa de la Pitești, dintre FC Argeș și U-BT Cluj, are loc joi (31.03) de la ora 18.00 și va putea fi urmărită pe Digisport 4, LookSport și YouTube FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!