Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu este o tragedie. Am avut șansa noastră să câștigăm meciul”

Mihai Silvășan: „Nu este o tragedie. Am avut șansa noastră să câștigăm meciul”

U BT Cluj-Napoca a suferit al doilea eșec al sezonului în Liga Națională de Baschet Masculin. Formația clujeană a cedat pe teren propriu cu scorul de 94-88 în fața lui SCM U Craiova, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 13-a. Mihai Silvășan, antrenorul lui U BT, a vorbit despre înfrângerea cu oltenii în cadrul conferinței de presă de după meci:

„Înfrângere acasă, greu de digerat, după un meci foarte prost din partea noastră în special pe partea de apărare. Nu este o tragedie. Am avut șansa noastră să câștigăm meciul. Din păcate am făcut un turnover când era un moment important. Mergem mai departe, în viața unei echipei există astfel de momente și caracterele puternice se văd la înfrângeri. Am încredere în acești băieți că pot strânge rândurile. Nu am pierdut nimic, chiar dacă momentan nu mai suntem pe locul 1. Din ce știu, Oradea a câștigat cu Timișoara și la coșaveraj este în fața noastră. Avem un meci pe care trebuie să-l câștigăm, nu ne gândim la diferența de scor pe care o avem la Sibiu. Ne gândim la fiecare meci doar la victorie. Sezonul e lung și premiile nu se dau în ianuarie.”

Întrebat despre starea lui Karlo Zganec, Mihai Silvășan a vorbit despre absența pivotului croat și cum afectează aceasta rotația lui U BT:

În fiecare meci am simțit absența lui. La Timișoara, în Israel. Este un jucător foarte important pentru noi. Când el nu evoluează trebuie să schimb în structura echipei. Trebuie să joace mai mult Darko Planinic, ceea ce înseamnă mai multă uzură. Trebuie să joace mai mult Tarolis, ceea ce înseamnă uzură mai mare și automat pe final de meci, poate, deciziile lor nu sunt cele mai bune. Karlo este un jucător care aduce o energie foarte mare în teren. Este un luptător și evident că îl așteptăm cât mai repede alături de noi. Este vorba de zile până va reîncepe antrenamentele și va reintra în angrenajul echipei.

12 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Chiar asa, Silva ?
    Te plangi de lipsa lui Zganec, dar nu stiai cand ati alcatuit lotul, ca mai pot fi si accidentari, si n-ai adus decat un pivot ?! Nu ne prindea bine acum Torok sau/si Vlad Moldoveanu, de care te-ai debarasat la fel ca de alti jucatori valorosi ? In timp ce noi castigam chinuit multe meciuri, ba azi mai si pierdem, Oradea defileaza castigand tot la diferente apreciabile . E si normal, acolo e un management sanatos, la noi decizii luate in functie de pasaricile lui Silva . Daca pt BT e bine si asa, sa fie sanatosi !

    cu 4 ani în urmă (12.01.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Sfat
      Pentru nepăstrarea lui Moldoveanu sau Torok, chiar nu e cazul să puneți tunurile pe Silvășan. Nu el a hotărât aici...
      În plus, prezența lui Vujosevic are o influență vizibilă asupra lui Silvă. Dacă se va continua încă ceva vreme cu tandemul ăsta, dezvoltarea lui profesională va fi exponențială.

      cu 4 ani în urmă (12.01.2020)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Acum
    nu este o tragedie. Rămîne de văzut la final cînd poți pierde o poziție în clasament sau altfel spus, vom pierde disputarea meciului decisiv acasă.

    cu 4 ani în urmă (12.01.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca LDSC7720 :

    Citit
    Conform articolului, Silvă a fost întrebat despre Karlo, deci nu s-a plâns el de lipsa lui Zganec. Apoi, dacă la un sezon cu 21-4, după o victorie în Israel, tu în continuare o ții pe a ta cu Silvă și managementul și jignit, atunci cred că ar trebui să renunți pentru o vreme la baschet. Nu de alta, dar mi-e frică să nu te îmbolnăvești de la atâta nemulțumire.

    cu 4 ani în urmă (12.01.2020)
    • U BT Cluj-Napoca LDSC7720:

      .
      Pentru Vass Bela :)

      cu 4 ani în urmă (12.01.2020)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    LDSC...
    Da, deci dupa tine ca pierdem jucatori valorosi datorita lui Silva nu este adevarat, la fel, ca multe din victorii au fost chinuite, sau ca n-am adus decat un pivot . Sau ca Oradea defileza . Si in final, prefer sa ma imbolnavesc de nemultumire, decat de pupincurism !

    cu 4 ani în urmă (12.01.2020) Raspunde
  • Ironman :

    Un Blat
    Asa a rezolvat Dl Cristescu neconvocarea la nationala a lui Kuti si Uta.Pt cunoscatori....
    A intrat Costescu in hora ...pt locul 6. A platit si el o polita. Clujul putea sa bata la orice ora Craiova, dar Cristescu a vrut sa demonstreze ca el e cel mai tare. Sunt curios daca anul asta nu castigam campionatul ce explicatii mai da la Banca Transilvania. Bani au avut... antrenor il pastram pe Silva ca e prietenul meu si tot asa...
    Nu o sa ne facem bine niciodata cu baschetul in Romania cu asa conducatori.Punct.
    Nu inseamna ca daca ai fost mare jucator esti si un bun manager, dovada Gabi Szabo la Csm .
    Dar suntem obisnuiti ,traim in Romania si trebuie sa ne respectam valorile.
    O seara buna

    cu 4 ani în urmă (12.01.2020)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      Meciul
      L ai vazut?

      cu 4 ani în urmă (12.01.2020)
    • jiji:

      chiar ca blat
      Meciul n-a fost televizat și de aia miroase a blat de la o poștă!

      cu 4 ani în urmă (12.01.2020)
    • raduvucj:

      Despre joc
      Un joc fara miza asa de mare. Poate s-a văzut oboseala acumulata la meciul din Israel mai ales la Planinic, care chiar si obosit a facut un meci decent, chiar bunicel.
      Cred ca într-un meci cu miza sau într-o serie de playoff in afara de Oradea nu cred ca ne poate pune nimeni probleme chiar daca unele meciuri le-am câștigat cum le-am câștigat.
      In cupele Europene stam destul de bine la momentul actual. Sper ca revenirea lui Curry sa ne dea mai multa constanță în joc.
      Apropo, stie cineva cand o sa revina?

      cu 4 ani în urmă (12.01.2020)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    studentU
    Nu vad rostul admonestarii celor ce sustin ideea unei omenii,chiar existau destule suspiciuni,iar mai presus de oricare dintre ele statea chiar jocul execrabil al Craiovei,cu n infrangeri consecutive si o ultima victorie smulsa cu forcepsul la indiscutabil mediocra valoric Dinamo.Pe de alta parte mai multi comentatori seriosi de aici nu au ridicat semne de intrebare,punand megasurpriza pe seama lipsei mizei pentru gazde si oboselii acumulate in cupe,respectiv un meci de exceptie al oaspetilor,asa cum se intampla cateodata in sport in pofida disproportiilor calculelor hartiei si logicii.Cum nu vad deloc exclus,ca in astfel de situatii,ca adevarul sa fie undeva la mijloc.

    cu 4 ani în urmă (12.01.2020)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nu i nici o admonestare
      e o intrebare legitima din punctul meu de vedere. daca un meci ca ala de aseara poti spune ca a fost blat, atunci jucatorii ambelor echipe sunt mai buni actori decat jucatori.
      asa, daca n-ai vazut meciul, poti spune orice. dar daca privesti baschet de vreo 20 de ani si ai vazut meciul de aseara, esti sceptic cu privire la teoria conspiratiei.
      Eu cred ca noi am fost obositi si slightly demotivati si Craiova a prins un joc excelent. Ce cred altii nu ma priveste, nu incerc sa conving pe nimeni, doar imi exprim parerea.

      cu 4 ani în urmă (12.01.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!