Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu este ușor de câștigat la Sibiu când e plină sala”

Mihai Silvășan: „Nu este ușor de câștigat la Sibiu când e plină sala”

U-BT Cluj-Napoca a obținut biletele pentru semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, după 86-81 vineri seara (06.05) la Sibiu în meciul doi al seriei din prima rundă de playoff. „Studenții” au recuperat un deficit de 12 puncte.

Mihai Silvășan a oferit câteva declarații pentru u-bt.basketball în urma duelului din Sala Transilvania, scoțând în evidență apărarea pe parcursul ultimul sfert:

„A fost un meci foarte greu, știam că așa va fi. Nu este ușor de câștigat la Sibiu când e plină sala. Am început mai bine partida, dar în sfertul al doilea ne-am pierdut concentrarea și nu am mai executat fază de fază ceea ce trebuia să excecutăm. La fel s-a întâmplat și în sfertul trei, au avut și un avans de 12 puncte, dar am arătat că suntem o echipă care nu cedează. Am avut o apărare precisă și agresivă, am revenit în meci. Ne bucurăm că am învins și că mergem mai departe. Așteptăm să vedem din cealaltă serie cine va fi adversarul. Vom avea puțină odihnă, apoi vom începe să pregătim semifinalele.”

Clujenii vor afla luni cu cine se duelează în semifinale, seria dintre SCM U Craiova și FC Argeș având nevoie de joc decisiv în urma victoriei oltenilor cu 84-82 vineri (06.05).

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!