Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu multe echipe vor câștiga la Craiova”

Mihai Silvășan: „Nu multe echipe vor câștiga la Craiova”

U-Banca Transilvania și-a continuat parcursul perfect în acest sezon, după ce a bifat a patra victorie în Liga Națională de Baschet Masculin. Campionii României s-au impus cu 90-79 la Craiova, într-un joc restant disputat miercuri, 27 octombrie.

La finalul disputei, antrenorul Clujului a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului ardelean:

„Un meci greu, cum ne așteptam, cu o echipă foarte fizică și agresivă. Ne-au făcut să comitem 25 de turnovers, ceea ce este enorm de mult, mă și mir cum am reușit să marcăm 90 de puncte cu atâtea posesii pierdute. Ei trăiesc din asta, sunt o echipă foarte bună în tranziție, se hrănesc din apărarea lor și din jocul de tranziție. Am încercat să stopăm cât mai mult acest aspect, însă se pare că pe alocuri nu am reușit. Pe jumătate de teren nu cred că au avut o șansă cu noi, am jucat bine apărarea și am lăsat câteva recuperări ofensive în repriza a doua, 8 la număr. În prima repriză au avut doar 4, dar chiar și așa i-am menținut sub media lor de 15 recuperări ofensive. Sunt foarte mulțumit că am reușit să câștigăm acest meci, am jucat într-o sală grea, în care nu multe echipe vor câștiga. Cred că am controlat jocul în mare măsură și am stat puternici și când au venit la 4-5 puncte de noi. Mergem mai departe, mentalitatea noastră este să câștigăm fiecare meci.”

Silvășan pune accent pe seriozitate și în următorul joc, de la Târgu Jiu, de vineri, 29 octombrie:

„Peste două zile vom avea alt meci, la Târgu Jiu, chiar dacă părem și suntem evident favoriți, nu trebuie să subestimăm adversarul. Trebuie să tratăm și acel meci cu extrem de mare prudență și seriozitate.”

 

*foto: championsleague.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Silvois :

    Bravo
    Bravo Silva, asa te vreau, responsabil si asumat. Calitatea ta, ca antrenor, pare sa creasca pe zi ce trece. Succes cu israelienii, adevarata piatra de incercare a acestei toamne!

    cu 2 ani în urmă (28.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!