Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan nu o va conduce pe U BT Cluj-Napoca, fiind depistat pozitiv cu COVID-19

Mihai Silvășan nu o va conduce pe U BT Cluj-Napoca, fiind depistat pozitiv cu COVID-19

Mihai Silvășan, antrenorul principal de la U BT Cluj-Napoca, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, după cum anunță clubul clujean prin intermediul site-ului oficial.

Tehnicianul clujean nu resimte probleme medicale și se află în izolare.

U BT Cluj-Napoca are programat meciul cu CSM Ploiești sâmbătă, 8 ianuarie. Campioana României va fi condusă de Milorad Perovic, antrenorul secund. Partida care contează pentru etapa a 14-a va începe la ora 18:30.

Echipele din Liga Națională de Baschet Masculin încep și ele să resimtă probeleme cu infectările de Covid-19. CSM CSU Oradea a fost prima echipă care a trebuit să-și întreurpă activitatea, urmată apoi de CSA Steaua București.

Ultima echipă care se confruntă cu infectări cu Covid-19 este CSO Voluntari. Ilfovenii și-au amânat deja partida din etapa a 14-a cu SCM U Craiova și cel mai probabil vor fi amânate și următoarele două, cu U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea.

foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!