Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră, dar am încredere în băieți”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
11.03.2022

Mihai Silvășan: „Nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră, dar am încredere în băieți”

U-BT Cluj Napoca a pierdut primul meci în Liga Națională, în etapa cu numărul 23. Șepcile Roșii au fost învinși Derby-ul Ardealului, cu BC CSU Sibiu, scor 82-85.

După eșecul din deplasarea pe malul Cibinului, Mihai Silvășan a oferit declarații la rece pentru site-ul u-bt.basketball.

„A fost un meci disputat, felicit echipa Sibiului pentru victorie. Am avut o primă repriză bună din punct de vedere ofensiv, în care am plimbat mingea bine. Apoi a fost un moment în care ei au redus din diferență. Au prins curaj în repriza a doua, au jucat mai bine și noi nu am mai executat cum trebuie. Le-am permis coșuri ușoare care le-au dat încredere. Nu ne bucură această înfrângere, nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră, dar am mare încredere în băieți. Vom munci în continuare și vom găsi soluții pentru a fi mai buni în meciurile următoare.”, a declarat tehnicianul alb-negrilor.

Următoarea confruntare pentru clujeni este duelul cu CSO Voluntari de marți, 15 martie. Acesta va avea loc în BTarena, de la ora 19:00 și reprezintă o restanță.

*foto: Manases Sandor

2 comentarii la aceasta stire:
  • Dady2800 :

    Hal de panouri
    Perfect adevarat ce spui de forma sportivă Ne ar tohotan nu are voie să ti dea 22 pct niciodată (Fără ai lua meritele ) indiferent de forma sportivă etc. Mult prea primitor inelul unde au atacat sibiu sf3. Ireal ca se poate juca baschet la un nivel profesionist la un astfel de panou !!!! Cine a jucat cu adevărat baschet stie ce spun .... in oricare alta sală indiferent de forma sportivă minim 15-20 

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022) Raspunde
  • Pop Dorel :

    Dady 0000
    Nu este tohotan ci Tohatan !!!

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!