Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu vrem doar să ne impunem, ci și să avem o evoluție bună”

Mihai Silvășan: „Nu vrem doar să ne impunem, ci și să avem o evoluție bună”

U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu se întâlnesc în această seară, 22 octombrie, în primul Derby al Ardealului din stagiunea 2022/2023. Meciul contează pentru etapa a patra din conferința A în Liga Națională de Baschet Masculin.

Mihai Silvășan a vorbit despre adversari pentru u-bt.ro, antrenorul campioanei României așteptând o evoluție bună din partea jucătorilor săi în acest derby de pe teren propriu:

„Jucăm cu o echipă neînvinsă până acum în Liga Națională. Cu siguranță vor veni aici neavând nimic de pierdut și vor da totul pentru a face un meci bun. Noi trebuie să rămânem concentrați, să ne gândim la jocul nostru și la cum putem să creștem. Sper să nu apară surprize neplăcute, cum ar fi accidentările, și să câștigăm. Nu vrem doar să ne impunem, ci și să avem o evoluție bună.”

Clujenii sunt la al doilea meci consecutiv acasă în această săptămână, anteriorul fiind întâlnirea cu Cedevita Olimpija Ljubljana în EuroCup.

La acest derby cu CSU Sibiu, jucătorii lui U-BT Cluj o să joace în echipamente roz pentru a marca lupta împotriva cancerului la sân, o campanie pe care campioana României a avut-o și anul trecut, maiourile urmând să fie scoase la licitație ulterior.

Derby-ul Ardealului are loc sâmbătă seara, 22 octombrie, începând cu ora 20.15 și va putea fi urmărit pe Digisport 4, Prima Sport 5 și YouTube FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!