Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Prometey are jucători care pot face diferența în orice moment”

Mihai Silvășan: „Prometey are jucători care pot face diferența în orice moment”

U-BT Cluj-Napoca întâlnește miercuri, 14 decembrie, un adversar pe care l-a avut și în Basketball Champions League în sezonul precedent. Duelul cu BC Prometey va avea loc la Riga și contează pentru etapa cu numărul opt în 7DAYS EuroCup.

Înaintea acestei partide din Letonia, Mihai Silvășan a oferit câteva declarații pentru site-ul EuroCup, scoțând în evidență calitatea individuală din lotul celor de la Prometey.

„O să fie un meci între două echipe cu bilanț asemănător. Întâlnim o echipă foarte periculoasă pe teren propriu. Prometey are jucători care pot face diferența în orice moment. Simt că ne-am antrenat îndeajuns de bine și suntem motivați să câștigăm. Ne dorim să practicăm un baschet de calitate și să ne întoarcem cu victoria.”

Trei meciuri considerate acasă a disputat până acum Prometey în EuroCup, având două victorii în acestea. Per total, bilanțul este asemănător în ceea ce-i privește pe ucraineni și clujeni, cele două formații având 3-4 după șapte runde în competiție.

Meciul de la Riga va avea loc miercuri, 14 decembrie, de la ora 19.00 și o să fie în exclusivitate pe Prima Sport 1.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!