Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Rapidiștii sunt principalii contracandidați la primul loc în conferință”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.11.2022

Mihai Silvășan: „Rapidiștii sunt principalii contracandidați la primul loc în conferință”

U-BT Cluj-Napoca evoluează în deplasare în etapa a șaptea a Ligii Naționale. Campioana României are cel mai dificil test din LNBM de până acum în duelul cu Rapid București. Partida va avea loc duminică.

Înaintea acestui joc, Mihai Silvășan a oferit o declarație pentru site-ul oficial al grupării pe car o pregătește. Iată ce a avut de transmis tehnicianul Șepcilor Roșii.

„Rapidiștii sunt principalii contracandidați la primul loc în conferință, și-au întărit lotul extrem de mult față de sezonul trecut. Au aspirații înalte, își doresc să câștige orice meci. Au investit mult în acest sezon și cu siguranță va fi o partidă puternică. Cei de la Rapid s-au pregătit până acum doar pentru meciul cu noi, întrucât nu au avut etape foarte dificile. Cu siguranță vor fi motivați să ne învingă. Mergem acolo pregătiți și trebuie să jucăm un baschet de calitate pentru a reuși să învingem.”, a spus antrenorul lui U-BT Cluj.

Partida dintre Rapid București și U-BT Cluj Napoca va avea loc duminică, 27 noiembrie, de la ora 20:00 și poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 2, Prima Sport 2 și FRB TV.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!