Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Scopul nostru este să ne recâștigăm prima poziție”

Mihai Silvășan: „Scopul nostru este să ne recâștigăm prima poziție”

Sâmbătă, 29 februarie, de la ora 19:00, U-BT Cluj-Napoca primește vizita lui CSA Steaua București într-un duel ce contează pentru etapa a treia din Top 6. Disputa din BTarena nu va fi televizată.

Formația ardeleană se întoarce în Sala Polivalentă pentru prima oară după partida cu Tsmoki Minsk, din 29 ianuarie. După acel joc, alb-negrii au disputat patru meciuri în Sala Sporturilor „Horia Demian”, reușind să obțină Cupa României.

În Liga Națională, U-BT Cluj-Napoca se află pe locul al doilea, iar Mihai Silvășan anunță că obiectivul trupei sale este de a încheia sezonul regulat pe prima poziție.

Este primul meci după pauza competițională. Evident, ne dorim să învingem. Intrăm în ultima sută de metri înainte de playoff. Scopul nostru este să ne recâștigăm prima poziție din clasament. Așadar, nu putem face pași greșiți. Am profitat de pauza competițională pentru a ne reface, dar și pentru a ne îmbunătăți jocul. Am avut timp de antrenament, suntem într-o formă bună cu care să atacăm ultima parte a sezonului. Nu avem accidentați, toată lumea este aptă și vrem să câștigăm mâine seară”, conform u-bt.ro.

Încleștarea dintre U-BT și Steaua este singura din Grupa Roșie care se desfășoară sâmbătă. Celelalte meciuri au loc duminică, 1 martie, și luni, 2 martie.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    bine zis, greu de facut!
    Întotdeauna U va fi prima mea alegere în raport cu Steaua, în particular Silvășan mereu mai bun decât Burlacu, dar la meciul de azi analizând la rece consider ca Steaua "își dorește mai mult victoria..."

    cu 4 ani în urmă (29.02.2020)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Intrebarea e alta?Are Steaua jucatori să puna probleme contra U tocmai la Cluj?Nu cred.
      Clanton singur nu poate contra Planinic si Zganek,Mandache nu si-a rev,la români stau subtire+nu garantez ca le intră triplele sârbilor.

      cu 4 ani în urmă (29.02.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!