Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: "Sper ca duminică să pot să-mi ajut echipa"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.10.2012

Foto: Andor Marton

Mihai Silvăşan s-a păstrat pentru derby-ul de duminică seară. Accidentat la bicepsul femural, căpitanul clujenilor are şanse mari să revină pe teren în confruntarea cu CSU Ploieşti. Extrema în vârstă de 27 de ani a revenit săptămâna aceasta la antrenamente şi nu mai resimte dureri la picior.

Total Baschet a luat legătura cu Silvăşan care ne-a declarat că speră să îşi poată ajuta echipa, 5-10 minute, în derby-ul de duminică seară.

Cum te simţi ? Vei juca duminică ?

Sincer mă simt foarte bine. Nu mai am probleme la bicepsul femural, am efectuat antrenamente la un randament aproape de 100% şi dacă totul decurge normal şi nu apar probleme cred că voi putea să joc aproximativ 5-10 minute, pentru a ajuta echipa.

Cine porneşte cu prima şansă ?

Despre favorite vă las pe voi să vorbiţi. Noi ne pregătim foarte bine, ne-am pregătit toată săptămâna pentru acest meci şi nu cred că ne putem aştepta la surprize din partea lor. Ştim ce joacă, ne-am uitat trei zile la meciurile lor şi sper ca la ora jocului să ştim absolut tot despre ei.

Ce mesaj le transmiţi suporterilor ?

Să fie alături de noi, de această nouă echipă foarte promiţătoare. Eu promit că vom da totul pe teren şi că vom juca mereu la victorie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!