Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Sperăm să ne ridicăm la un nivel de intensitate mare”

Mihai Silvășan: „Sperăm să ne ridicăm la un nivel de intensitate mare”

De-a lungul întregului sezon, U-BT Cluj-Napoca a ocupat prima poziție a grupei A, însă după înfrângerea suferită în fața Craiovei, acest lucru s-a schimbat. Totuși, alb-negrii pot reveni pe primul loc, dacă trec de CSA Steaua București și dacă CSM CSU Oradea pierde.

Înainte de disputa cu formația militară, Mihai Silvășan a oferit o scurtă declarație în care a punctat dorințele pe care le are de la jucătorii săi. Tehnicianul clujean recunoaște valoarea adversarilor și speră ca echipa sa să aibă un nivel ridicat de intensitate și să încheie seria de rezultate negative.

Este un meci pe care ne dorim să îl câştigăm. Venim după două înfrangeri la rând care nu ne-au picat bine. Jucăm cu o echipă care nu are presiune, fiind deja calificată în Top 6. Steliştii au jucători talentaţi, capabili să marcheze şi să facă diferenţa. Noi sperăm să ne ridicăm la un nivel de intensitate mare şi să jucăm un baschet de calitate pentru a câştiga", conform u-bt.ro.

Duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSA Steaua București are loc în BTarena, sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 19:00. Încleștarea va fi transmisă în direct de Digisport 4.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!