Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Sunt convins că vor să facă uitată evoluția din Portugalia”

Mihai Silvășan: „Sunt convins că vor să facă uitată evoluția din Portugalia”

Sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 19:00, are loc cea de-a doua întâlnire stagională între CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca. Chiar dacă oaspeții sunt favoriți, Mihai Silvășan îndeamnă la prudență.

Iată declarația antrenorului clujean:

Nu trebuie să ne lăsăm înșelați de evoluția lor mai proastă din ultimul meci. Oradea este o echipă periculoasă. Jucăm într-o sală unde se câștigă greu. În ultimii doi ani nu am câștigat acolo. Sunt convins că vor să facă uitată evoluția din Portugalia. Nu trebuie să ne relaxăm, mai ales după Victoria de la Malaga. Trebuie să jucăm un baschet de calitate și să facem în așa fel încât să obținem victoria la final”, conform u-bt.basketball.

Meciul contează pentru etapa a 18-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin și va fi transmis pe Digisport, Look Sport și FRB TV.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Never say never
    Se simte vocea tremurândă, plutește spaima în vestiar la U, s-a aflat ce-a făcut Coach Ach tot zborul din Lisboa până la Oradea (era să uite să coboare, noroc că oricum cursa avea ultima stație la Rm. Vâlcea). Teama lor e justificată: tactica contra Clujului a fost scrisă pe un bilețel secret și e imparabilă. "Măturați parchetul cu ei în seara asta!"

    cu 2 ani în urmă (29.01.2022)
    • U BT Cluj-Napoca caatmark:

      :)
      Foarte buna asta.

      cu 2 ani în urmă (29.01.2022)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      Malone
      Ironic ca de obicei! :) Eu sper sa-si revina Oradea. Nu vreau Voluntari in locul vostru.

      cu 2 ani în urmă (29.01.2022)
    • CSM Oradea 2 Fairplay:

      Voluntari
      Pana e de playoff, o sa fie oradea intr-o forma suficient de buna incat sa aiba prima sansa contra voluntariului in drumul spre finala. Dar oricum derby-ul echilibrat va fi voluntari v. oradea. Voi v-ati distantat suficient de mult valoric incat sa nu aveti vreo emotie impotriva noastra, iar noi nu prea speram cand n-avem ce. Atat voi, cat si noi ne tragem emotiile mai mult din cupele europene, unde avem sanse sa trecem mai departe, avand in vedere ca ambele echipe cu care mai jucam sunt in prezent in carantina si ar trebui sa fie in forma mai proasta decat inaintea inceputului de sezon parca...?

      cu 2 ani în urmă (29.01.2022)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      finala
      Azi nu avem sanse. Mie ca o s-o luam iar la diferenta mare, si da anul asta ne batem cu vuluntarii pt un locin finala, asta daca nu cumva o sa terminam pe 4, atunci va fi nasol rau
      In cupele europene, depinde citi jucatri de la echipele adverse sunt covidati. daca sunt 3, 4 si poate nici tare importanti tot celelalte echipe au prima sansa, caci la noi a fost aproape toata echipa sinu mai aveai cu cine face antrenament, pecind ceilalti daca au un nr. redus de bolnavi macar se antreneaza. plus ca finalul de campionat pt. noi va fi a dracude aglomerat cu toateaminarile, si om vedea cum vom sta cu pregatire fizica

      cu 2 ani în urmă (29.01.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!