Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, surprins în vestiar de elevii săi după victoria cu Dacka. Video

Mihai Silvășan, surprins în vestiar de elevii săi după victoria cu Dacka. Video

U-BT Cluj-Napoca a câștigat grupa G din Basketball Champions League și s-a calificat, la prima participare în această competiție, în Top 16. Ultima victimă a alb-negrilor a fost Darussafaka, pe terenul căreia ardelenii au revenit de la -18, câștigând cu 103 la 101.

După conferința de presă, la revenirea în vestiar, Mihai Silvășan, antrenorul principal al clujenilor, a avut parte de o primire specială. Tehnicianul în vârstă de 36 de ani a fost udat până la piele de către jucătorii săi care au sărbătorit victoria în jurul lui.

A fost un meci incredibil, din punct de vedere al spectatorilor. Vreau să le transmit mari, mari, mari felicitări băieților mei. Au arătat mult caracter. Nu se poate să întorci un meci de la -18 în ultimul sfert și să câștigi. Pur și simplu nu se poate, în mod normal. Băieții mei au arătat mult caracter, au arătat o atitudine de învingători. Ne-am concentrat mai multe pe aspectele de bază, am discutat despre asta la un time-out, că trebuie să jucăm mai bine în apărare și să oprim câteva atacuri. Am luat posesie după posesie și am avut puțin noroc, însă sunt foarte bucuros, extrem de fericit, în primul rând, pentru jucătorii mei, că ne-am calificat de pe primul loc în faza următoare a Champions League”, a declarat Silvășan după meci.

Chiar dacă a jucat deja 23 de partide în acest sezon, U-Banca Transilvania va mai disputa încă două jocuri în Cupa României. De asemenea, „studenții” își cunosc deocamdată un adversar din faza următoare a Basketball Champions League.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!