Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Timișoara este o echipă bună, competitivă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.12.2017

BC SCM Timișoara și U-Banca Transilvania Cluj este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate meciuri ale etapei a 11-a din LNBM, partidă la finalul căreia câștigătoarea își va asigura în mare măsură locul 1 la finalul anului 2017. 

Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor, a prefațat întâlnirea pe care echipa sa o va avea cu Timișoara, vorbind de asemenea și despre problemele actuale din cadrul lotului pe care îl pregătește.

„Este un meci important mai mult din punctul de vedere al mândriei de a termina în vârful clasamentului această primă parte a campionatului, astfel că ne dorim să îl câștigăm, la fel cum vrem victoria în fiecare joc în care intrăm. Timișoara este o echipă bună, competitivă, cu jucători foarte capabili, care pot face diferența, însă și noi avem armele noastre și, cu siguranță, mergem doar la victorie. Avem probleme de lot, Rolland Torok va lipsi probabil o perioadă mai lungă de timp, circa o lună și jumătate, el are o hernie inghinală ce trebuie operată. Intervenția chirurgicală va avea loc chiar în ziua meciului, îi dorim însănătoșire grabnică”, a încheiat Silvășan, conform u-bt.ro. 

Înaintea partidei de azi, Clujul și Timișoara ocupă locurile 2 și 3 în clasament, având ambele un meci mai puțin disputat decât liderul CSU Sibiu. Cu un bilanț similar de 8 victorii și 2 înfrângeri, formația care se va impune în această seară va urca pe fotoliul de lider al LNBM. De asemenea, U-BT va mai juca un meci în acest sezon, în fața celor de la Timba Timișoara, joc în devans din etapa a 13-a, în timp ce BC SCM Timișoara va încheia anul cu această dispută. 

Confruntarea este programată cu începere de la ora 18:00 în Sala „Constantin Jude”, fiind transmisă în direct de DigiSport 2. 

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!