Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Toată lumea știe ce înseamnă rivalitatea dintre U-BT Cluj și CSM Oradea”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.03.2024

Mihai Silvășan: „Toată lumea știe ce înseamnă rivalitatea dintre U-BT Cluj și CSM Oradea”

U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea se pregătesc pentru prima confruntare directă din campionat din acest sezon. Cele două rivale vor juca pe terenul bihorenilor în ultima etapă a turului din Top 10 vineri, 8 martie, de la ora 18:00.

Mihai Silvășan, tehnicianul ardelenilor, a vorbit despre meciul de diseară pentru site-ul u-bt.basketball, precizând că singurul jucător pe care nu se va putea baza este Patrick Richard.

„Va fi un meci greu, însă un meci care ne va face bine. Avem nevoie de o partidă intensă. Toată lumea știe ce înseamnă rivalitatea dintre U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea. Ei își vor dori victoria, la fel și noi, așa că va ieși un meci de calitate. Din punct de vedere medical, toată lumea e aptă. D.J. Seeley va fi cu noi, la fel și Karel Guzman. Va lipsi doar Patrick Richard, care se va întoarce duminică la Cluj-Napoca. Chiar și fără Pat, gândul nostru merge spre victorie. Avem jucători români capabili să suplinească absența lui și să ne ajute să câștigăm!”

Confruntarea dintre CSM Oradea și U-BT Cluj-Napoca are loc vineri, 8 martie, de la ora 18:00 și poate fi urmărită pe Digi Sport 2, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: u-bt.basketball

8 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    va fi estul de greu fara Petrica
    ma raportez la regula cu romanii, UBT nu are cea mai fericita...constructie de lot in acest sens (parere personala), dar..bucurosi le-om duce toate! Noul PG al oradenilor nu are inca vreun joc oficial asa ca pana la urma, punand in balanta si terenul propriu, as vedea doar un usor avantaj pentru UBT, mai ales ca in contextul actual nu e chiar un meci decisiv, artificiile le asteptam Miercuri! Sa auzim de bine.

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      jucator nou
      Noul PG nu are inca drept de joc. E putin probabil sa-l primeasca pana la ora jocului. Asa ca Oradea va juca fara un PG clasic, ci cu improvizatii. 1 solist

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      erata
      2 solist

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • varu silvois:

      la cum suna articolul cu interviul lui David Lapuste
      pare ca joaca noua achizitie, asa m-am raportat eu, dar....mai e putin si sa speram ca vom savura un meci frumos..

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • varu silvois:

      a cantari si atmosfera din sala
      galeria alb-negru e plecata la Voluntari, bravo celor ce au ajuns si la Oradea. As mai semnala un factor important, arbitrajul. Efectiv la meciul London Lions vs Turk Telekom a fost o lectie de arbitraj modern, dar la noi mereu apare cate fata palida!

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      comunicat CSM Oradea
      "Conducerea CSM Oradea încearcă să obțină dreptul de joc pentru sportivul american Abdul Gaddy. Această procedură este de durată, ca urmare a modificărilor survenite de curând în G-League. Așadar, este încă neclar dacă noul conducător de joc al formației antrenate de Cristian Achim va fi pe parchet la meciul cu U-BT Cluj-Napoca. Gaddy a ajuns în Oradea la începutul acestei săptămâni și așteaptă să debuteze în mod oficial pentru gruparea de pe Crișul Repede."

      cu 1 lună în urmă (08.03.2024)
    Raspunde
  • varu silvois :

    dorinta/ambitie personala
    Mi-as dori cat mai multe minute deodata, pe parchet, pentru Stipe si Cate, precum la ultimul joc, poate fi un iepuras scos din joben. Vom vedea.

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    #
    Nu vreau să anticipeze, dar dacă astăzi Mejeris nu s-o fi accidentat la micul dejun, este bun de joc la Oradea din sezonul viitor. Cum poți ignora un asemenea jucător ? Sper să fie vreo accidentare că altfel dacă este vorba de ignoranță este grav. Taman cînd ziceam că Silvă devine pe zi ce trece un antrenor...

    cu 1 lună în urmă (08.03.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!