Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Trebuie să arătăm intensitatea necesară și să ne luptăm pentru victorie”

David Istrate

David Istrate
30.03.2018

mihai silvasan u bt cluj bc scm timisoara

În reeditarea partidei din 24 martie, U-BT Cluj-Napoca primește vizita lui BC SCM Timișoara, într-un meci ce se anunță a fi foarte intens. Duelul de săptămâna trecută s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 93-91, după o revenire de la mai mult de 15 puncte.

Tehnicianul clujenilor, Mihai Silvășan, a prefațat această confruntare și a vorbit atât despre adversari cât și despre această fază a campionatului.

„Venim după un eșec, iar o înfrângere nu este un lucru plăcut niciodată, mai ales că am controlat o bună parte din meci. A fost total opusul meciului cu Timișoara de acasă, în care am fost conduși timp de 35 de minute din meci, după care am revenit și am câștigat, același lucru l-a făcut Steaua de partea opusă. Am avut discuții și unele lucruri nu trebuie să se mai întâmple, chiar dacă avem o zi proastă sau nu ne intră mingea în coș, trebuie să arătăm intensitatea necesară și să ne luptăm pentru victorie cu tot ce putem. Timișoara este o echipă bună, cu jucători de valoare, mulți dintre ei evoluează de mult timp împreună, sunt o echipă bună. Lapornik a început antrenamentele din această săptămână, se simte bine, nu are nicio problema, probabil va evolua în meciul de sâmbătă. Probabil că această fază a campionatului va fi mai atractivă decât sezonul trecut, lupta pentru primele locuri e acerbă, nu mai este o echipă certă care să termine pe primul loc, toată lumea se va lupta, toată lumea are șanse, vom vedea la final cine va fi mai puternic”, conform site-ului oficial al clubului clujean.

Elevii lui Silvășan au cedat în ultimul meci jucat la București în compania Stelei cu scorul de 84-74. Prin urmare, în acest moment, U-BT Cluj-Napoca se află pe locul al doilea în clasamentul LNBM, la un punct în spatele liderului CSU Sibiu.

Confruntarea cu BC SCM Timișoara are loc sâmbătă, 31 martie, de la ora 19:00 și va putea fi vizionată pe FRB TV, canalul de Youtube al Federației Române de Baschet.

*foto: u-bt.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    La ora asta
    văd la TV meciul Sibiu cu Steaua. Surprinzător văd două echipe fără intensitate și fără dorință de victorie... :)) In schimb este un spectacol baschetbalistic excelent, se merge cap la cap. Din cînd în cînd iese totuși în evidență ciulinul.

    cu 6 ani în urmă (30.03.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    radem glumim
    dar din big 4 noi suntem cel mai putin combativi. Cum s au batut si SB si Steaua in seara asta..la noi nu stiu daca am vazut un meci sezonul asta. Oare sa contribuie si faptul ca cei mai importanti jucatori ai nostrii sunt toti pe final de cariera? Barro, Sakic, Rasic, chiar Watson nu f tanar. Ar mai ramane Kromah si Laornik de valoare si mai tineri dar nici unul nu este genul combativ. N avem un Jucan, un Fraseniuc in echipa. Oameni mai rudimentari dar care aduc energie echipei si intensitate...ce ziceti?

    cu 6 ani în urmă (30.03.2018) Raspunde
  • Virjil :

    Kromah
    ..de valoare???...poate vedem diferit baschetul dar sincer eu nu vad nici o valoare la kromah...nu i ajunge nici la degetul mic la Dykes,la fel cum nu i ajunge watson la adamovci,oare ce o fi fost în capul conducerii sa scape de asa jucători și sa aduca panaramele astea?

    cu 6 ani în urmă (30.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Cu siguranță
      stafului tehnic a lui U-BT îi displace PERSONALITATEA unor jucători. La ora asta doar Sakic și Rasic îi încurcă. După cum decurg lucrurile se pregătește Torok ... Și astfel Oradea devine U-BT Alumni ! ( nu-mi permit să scriu U-BT II )

      cu 6 ani în urmă (31.03.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!