Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Trebuie să dăm tot ce avem mai bun și promitem că mergem doar la victorie”

Paul Olar

Paul Olar
12.05.2016

U-Banca Transilvania a repurtat miercuri un succes vital, în confruntarea cu numărul trei a seriei împotriva CSM-ului din Oradea. Duelul s-a încheiat la scorul de 79-70, iar Mihai Silvășan a explicat succesul baschetbaliștilor clujeni.

Mihai, ați obținut o victorie ce vă ține în joc...

Bineînțeles, acesta a fost scopul înainte de meci. Pentru noi, de acum încolo, fiecare meci e ca o finală. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun și promitem că mergem doar la victorie.

Cătălin Baciu a izbutit o prestație încântătoare după pauză...

Azi a jucat extraordinar, ne-a ajutat foarte mult venind de pe bancă. Pe lângă punctele marcate, a închis foarte bine spațiul de trei secunde. A jucat foarte bine și îl felicit, dar încă nu am câștigat nimic. Suntem concentrați la meciul de vineri.

Ce a fost diferit față de confruntările precedente, de la Oradea?

A fost diferit faptul că am jucat acasă, în fața a aproape șase mii de fani. Ei ne-au ajutat mult, contează. Nici ei nu au avut aceeași precizie ca la Oradea. Noi am luptat permanent, avem o mentalitate sănătoasă și sperăm ca acest lucru să ne aducă victoria și vineri.

Zigeranovic a suferit o accidentare?

Nu foarte gravă, a avut o mică contractură la spate. Pe vineri va fi ok! 

*Foto: Ármán Noémi/noemiadrienn.wordpress.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!