Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Un meci frumos, din punctul nostru de vedere”

Mihai Silvășan: „Un meci frumos, din punctul nostru de vedere”

U-BT Cluj-Napoca a izbutit sâmbătă, 27 aprilie, o nouă victorie categorică în fața lui FC Argeș Basketball și conduce cu 2-0 în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Campioana en-titre a dominat de la început până la final și s-a impus cu 101 la 74.

Iată ce a declarat Mihai Silvășan, antrenorul principal al clujenilor, la finalul celui de-al doilea joc din BTarena:

Un meci frumos, din punctul nostru de vedere. Evident, victoria ne bucură. Faptul că avem 2-0 în această semifinală ne bucură. Însă ne bucurăm în seara aceasta și de mâine ne concentrăm pentru următorul meci de la Pitești. Nu vrem să ne relaxăm, vrem să păstrăm ritmul până la finalul campionatului și pentru asta trebuie să ne antrenăm cum trebuie când avem antrenament și fiecare meci să-l tratăm extrem de serios.

Marți, 30 aprilie, Pitești Arena va fi gazda celui de-al treilea duel dintre U-BT Cluj-Napoca și FC Argeș Basketball. Meciul va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărit, în direct, atât pe Digi Sport, cât și pe Prima Sport.

*foto: Lavinia Gordan/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!