Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan va conduce de pe bancă primul meci al finalei

Mihai Silvășan va conduce de pe bancă primul meci al finalei

Mihai Silvășan a fost operat cu succes și va sta pe banca lui U-BT încă de la primul meci al finalei cu CSM Oradea. 

Tehnicianul clujean a suferit o ruptură a Tendonului Ahilian înaintea partidei decisive cu CSO Voluntari de sâmbăta trecută. Din acest motiv, "Silvă" a suferit o operație în cursul zilei de marți, 8 iunie. 

În condițiile în care intervenția a fost una de succes, Silvășan va fi externat în cursul zilei de astăzi, 9 iunie. Astfel, antrenorul își va putea conduce echipa de pe banca tehnică încă din primul joc al finalei LNBM.

într-o declarație pentru site-ul oficial al clubului, Branko Cuic, directorul sportiv al echipei, a făcut o paralelă între accidentarea suferită de fostul său coechipier și cea a lui Aleksandar Rašić din anul 2017, an în care U-BT Cluj-Napoca a cucerit titlul de campioană națională: 

Să fiu sincer, o finală era mai ușor de jucat pe teren. Acum, de pe margine, privesc totul cu o încărcătură și mai mare. Eu sunt un om care vrea să câștige întotdeauna. Locul doi niciodată nu este suficient. Nu mă prea uit la trecut, dar există unele semne. În 2017, la ultimul titlu câștigat de echipă, noi ne-am impus în semifinale cu 3-2. Înainte de meciul decisiv, Aleksandar Rašić și-a rupt tendonul lui Achile. Acum am câștigat cu 3-2, iar înainte de meciul cinci, Mihai Silvășan și-a rupt tendonul lui Achile. Dacă este un semn, spun doar atât: Doamne, ajută! 

*foto: Manases Sándor/ u-bt.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    Acum ca s-a reparat tendonul lui Ahile mai trebuie sa vedem ce va fi cu "călcâiul lui Ahile".... ;)

    Altfel, mi-am rezervat loc in sala pentru ambele meciuri, ora este Ok, voi fi acolo daca nu apare ceva neprevazut.
    Sa fie Baschet!. Haide "U"!

    cu 2 ani în urmă (09.06.2021) Raspunde
  • andrew.barna@yahoo.com :

    Mai vedem noi
    Multi dintre suporterii lui U se vad deja campioni deși or uitat cum suporterii și nu puțini or uitat de faptul că după cele două înfrângeri cu Voluntari nu mai credeau in finala va place sau nu conform celor văzute în campionat în ultimii ani și formei recente Oradea are prima sansa

    cu 2 ani în urmă (09.06.2021)
    • uplifter:

      Re:
      Omule, pune și câte un punct pe acolo ca altfel nu se înțelege ce vrei sa zici.
      Altfel, cu tot ceea ce s-a întâmplat în acest sezon, cu toată forma fizica și mentala pe care o au acum cele doua echipe, am mai zis-o și îmi mențin opinia: orice rezultat în afara titlului, ar fi un mare eșec pt noi.

      cu 2 ani în urmă (10.06.2021)
    • andrew.barna@yahoo.com:

      Da așa e
      Îmi cer scuze de greselile gramaticale dar, nici pentru Oradea orice altceva decât titlul ar fii un mare eșec

      cu 2 ani în urmă (10.06.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!