Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Va fi un meci ciudat din punct de vedere tactic”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.05.2022

Mihai Silvășan: „Va fi un meci ciudat din punct de vedere tactic”

U-BT Cluj-Napoca se pregătește de duelul cu FC Argeș din semifinalele Ligii Naționale. Campioana României va primi vizita trupei din Trivale în meciul 1 al seriei, programat sâmbătă, 14 mai.

Înaintea confruntării, Mihai Silvășan, antrenorul Șepcilor Roșii, a vorbit pentru site-ul oficial al echipei sale și a oferit o scurtă prefață a duelului cu alb-violeții.

„Ne gândim la jocul nostru, ne dorim să luăm fiecare meci pas cu pas. Nu ne gândim la calificare, vrem să jucăm un baschet de calitate. Cel mai important este să evoluăm bine în primul meci şi să câştigăm. Am aflat că au probleme medicale, iar dacă vor veni fără acei jucători, cu siguranţă nu vor fi atât de competitivi. Cu siguranţă nu vor ceda şi vor veni aici fără nimic de pierdut. Va fi un meci ciudat din punct de vedere tactic, ei joacă fără pivot. Indiferent de adversar, noi trebuie să ne vedem de joc, să avem intensitate şi nu ne dorim să facem vreo surpriză neplăcută.”, a declarat antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și FC Argeș va avea loc sâmbătă, 14 mai, de la ora 18:45 și va fi transmisă în direct de Prima Sport 3 și Digi Sport 3.

*foto: u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!