Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Va trebui să muncim și să rămânem concentrați până la final”

Mihai Silvășan: „Va trebui să muncim și să rămânem concentrați până la final”

U-BT Cluj-Napoca a obținut vineri, 29 martie, o nouă victorie în Liga Națională de Baschet Masculin, impunându-se cu 100 la 82 în fața lui CSM Constanța. Alb-negrii au dominat partida și au rămas neînvinși, pe plan intern, înaintea derby-ului cu CSM Oradea.

Mihai Silvășan a tras concluziile la finalul disputei din BTarena, meci ce a fost controlat, în permanență, de elevii săi:

Da, mă bucură acest aspect al jocului. Nu cred că s-a pus vreodată problema învingătoarei. Am controlat meciul de la început până la final, am introdus toți jucătorii, nu ne-am accidentat, am avut o intensitate bună și, până la urmă, asta e tot ce contează. Mai avem un meci din sezonul regulat, un meci important chiar dacă miza clasamentului nu mai există. Însă jucăm cu Oradea și, evident, ne dorim să câștigăm și acel meci.

Toți cei 12 baschetbaliști ai clujenilor au izbutit să înscrie, iar campioana en-titre a adunat 31 de pase decisive. Întrebat despre cât de mult îl mulțumește acest aspect, antrenorul „studenților” a răspuns astfel:

Foarte mult, vă dați seama. Dacă jucăm un baschet de calitate și băieții sunt implicați în joc și își doresc să joace un baschet de calitate și se bucură, în același timp, pentru acest lucru, pentru un antrenor e extraordinar. Însă treaba mea este să-i țin cu picioarele pe pământ pentru că nu s-a terminat sezonul. Acum urmează partea importantă și anume playoff-ul, în care evident suntem favoriți, toată lumea ne vede așa, însă nu va fi ușor să câștigăm campionatul și să ne îndeplinim obiectivul. Va trebui să muncim și să rămânem concentrați până la final.

Joi, 4 aprilie, la ora 18:15, U-BT Cluj-Napoca va primi vizita lui CSM Oradea, în ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!